McGregor's UFC comeback dichterbij dan ooit: 'aankondiging verwacht' MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor's UFC comeback dichterbij dan ooit: 'aankondiging verwacht'

McGregor's UFC comeback dichterbij dan ooit: 'aankondiging verwacht'

Conor McGregor's langverwachte terugkeer naar de UFC lijkt dichterbij dan ooit tevoren, na recente updates over dopingtests.

Zijn afwezigheid en de speculatie over zijn terugkeer domineerden het afgelopen jaar de gesprekken, mede door zijn status binnen het USADA-testprogramma. Ondanks zijn rol als coach tegenover Michael Chandler in 'The Ultimate Fighter', had McGregor zich nog niet opnieuw aangemeld voor het testprogramma, wat hun geruchtmakende gevecht uitstelde. Vechters moeten zich namelijk zes maanden voor hun terugkeer opnieuw inschrijven.

McGregor's status binnen het Anti-Doping programma

Na de aankondiging van de UFC dat zij hun relatie met het anti-dopingagentschap eind dit jaar zouden beëindigen, meldde de voormalige kampioen in twee divisies zich officieel opnieuw aan bij het USADA-testprogramma. Volgens Championship Rounds is 'The Notorious' de meest geteste atleet onder het nieuwe anti-dopingprogramma, wat wijst op een mogelijke aankondiging van een gevecht.

"Conor McGregor is de meest geteste vechter in de #UFC in 2024, volgens de laatste update van de UFC Anti-Doping database. Hij is de enige vechter met 3 testsessies, terwijl 8 andere vechters 2 testsessies hebben," werd getweet.

Dana White over McGregor's terugkeer

Dana White, de CEO van UFC, heeft recentelijk een update gegeven over de status van McGregor en een tijdlijn voor zijn terugkeer gevecht tegen Michael Chandler. Ondanks McGregor's gretigheid om terug te keren naar de octagon, lijkt het erop dat dit niet snel zal gebeuren.

Tijdens zijn verschijning op The Pat McAfee Show merkte White op dat een gevecht later in het jaar waarschijnlijker is. "Er is geen datum. Ik hoop dat we het in de herfst kunnen doen," zei hij.

De toegenomen testsessies van McGregor maken duidelijk dat er geen onzekerheden zijn over of hij getest wordt, wat de twijfelaars die geloven dat PEDs de reden voor de vertraging zijn, zou moeten stilleggen. Met deze ontwikkelingen lijkt McGregor's terugkeer naar de UFC een kwestie van tijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws