Bewijs! Conor McGregor stal miljoenen idee Whisky merk en benadeelde beste vriend Nieuws
Nieuws

Bewijs! Conor McGregor stal miljoenen idee Whisky merk en benadeelde beste vriend

Bewijs! Conor McGregor stal miljoenen idee Whisky merk en benadeelde beste vriend

Het verhaal van vrienden die vijanden worden is een tijdloos narratief dat zelden in de echte wereld wordt waargenomen. Dergelijke gebeurtenissen worden vaak geschikt geacht voor het witte doek. Toch heeft de recente turbulente relatie tussen Conor McGregor en zijn eens zo nauwe bondgenoot, Artem Lobov, een uniek en onverwacht verhaal naar voren gebracht.

Van vrienden naar vijanden

Conor McGregor en Artem Lobov, ooit goede vrienden, zijn nu verwikkeld in een heftig juridisch geschil. Lobov beweert dat hij de primaire bedenker was van het miljoenenidee achter 'Proper 12 whiskey' en beschouwd moet worden als mede-oprichter.

McGregor daarentegen heeft zijn betrokkenheid erkend en financiële hulp van $1 miljoen aangeboden.

De kern van het Conflict

Lobov claimt dat er een mondelinge overeenkomst was die hem 5% van de opbrengsten toekende, een bewering die McGregor betwist. De situatie werd verwarrend, maar een recente onthulling door Lobov zou het tij in zijn voordeel kunnen keren. In zijn recente uiting gaf de voormalige vechter ons een blik op zijn gesprek met McGregor.

De conversatie begon met beide vechters die een vriendelijk gesprek voerden. Terwijl ze spraken, ging het onderwerp soepel over naar het zakelijke aspect van "Proper 12 Whiskey". Het was tijdens deze discussie dat Lobov het onderwerp van winstdeling in de onderneming aansneed.

McGregor bevestigde op een instemmende manier zijn bereidheid om deel te nemen aan zo'n regeling. De teksten zijn gedateerd op 20 augustus 2017.

Een veranderende relatie

McGregor staat bekend als de meest prominente ster van de UFC en was voorheen een goede vriend van Lobov. Ze trainden jarenlang samen bij SBG Ireland, waarbij McGregor als Lobov's coach fungeerde in The Ultimate Fighter, uiteindelijk Lobov hielp een UFC-contract te bemachtigen.

In een interview afgelopen zomer met TalkSport in Engeland onthulde Lobov dat McGregor hem ooit een aanbod had gedaan voor zijn betrokkenheid bij Proper No. Twelve, maar Lobov weigerde het aanbod.

Een alternatief idee

Tijdens een gesprek met TalkSport onthulde Lobov dat McGregor jaren geleden zijn advies zocht over het lanceren van een wodkamerk in IJsland samen met Game of Thrones-acteur Hafthor Julius Bjornsson, beter bekend als "The Mountain". Lobov, een in Rusland geboren inwoner van Ierland, suggereerde een alternatief idee met betrekking tot Ierse whiskey.

Gebruikmakend van zijn collegepresentatie over het onderwerp, benadrukte Lobov het historische belang van Ierse whiskey, waarbij hij zijn zorgen uitte over de huidige marktdominantie die uitsluitend bij Jameson ligt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws