🎥 'Kom vechten dan!' Conor McGregor daagt Islam Makhachev uit bij bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

🎥 'Kom vechten dan!' Conor McGregor daagt Islam Makhachev uit bij bokswedstrijd

🎥 'Kom vechten dan!' Conor McGregor daagt Islam Makhachev uit bij bokswedstrijd

Conor McGregor, een van de meest spraakmakende figuren in de UFC, heeft recentelijk tijdens een openbaar evenement in de Verenigde Arabische Emiraten 'uitdagende woorden' gericht aan het adres van de regerende UFC lichtgewicht kampioen Islam Makhachev.

Tijdens de IBA Champions’ Night in de VAE, richtte McGregor zich klaarblijkelijk op Islam Makhachev met wat door velen wordt beschouwd als 'uitdagen'. Dit moment kwam onverwacht toen McGregor de ring betrad met voormalig UFC bantamgewicht kampioen Petr Yan, wat zorgde voor een dramatisch element aan de avond.

McGregor's uitdagende woorden in de ring

In een korte video van slechts 30 seconden is te zien hoe McGregor rond de ring loopt, terwijl Petr Yan, de aankondiger en cameramannen ook in de ring zijn. McGregor, die speels Yan's schouders vastpakt en hem naar beneden duwt, blijft rondlopen in de ring.

Het hoogtepunt van de video is wanneer Conor antwoordt op een vraag uit het publiek, gericht aan Islam Makhachev: "Jullie kennen mij, ik ben overal klaar voor, hier en nu ben ik klaar." De Ier leek hiermee Makhachev die rustig bleef uit de tent te lokken voor een confrontatie.

De gespannen relatie tussen McGregor en Makhachev

De spanning tussen McGregor en Makhachev wordt versterkt door het verleden. Makhachev traint nauw samen met McGregor's langdurige rivaal Khabib Nurmagomedov. De aanwezigheid van Makhachev bij het gevecht voegde extra drama en intensiteit toe aan de ontmoeting.

De vermeende 'uitdaging' van McGregor richting Makhachev hebben gesprekken aangewakkerd over een toekomstig gevecht tussen de twee. UFC Hall of Famer Daniel Cormier heeft eerder het idee van een megagevecht ondersteund, gezien als een symbolische rematch tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor, naast een stijlclash.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws