Jake Paul snoert Remy Bonjasky de mond: 'Wat nou geen bokstopper' Nieuws
Nieuws

Jake Paul snoert Remy Bonjasky de mond: 'Wat nou geen bokstopper'

Jake Paul snoert Remy Bonjasky de mond: 'Wat nou geen bokstopper'

Jake Paul sloeg eerder vandaag Andre august knock-out tijdens hun bokswedstrijd in Orlando, Florida. De youtuber maakte hiermee een statement in zijn pogingen serieus te worden genomen als bokser.

De wedstrijd tussen Jake Paul en Andre August was net zo snel afgelopen als deze begon. Met een overdonderende uppercut op de kin van August ging deze bruut knock-out. Zonder teveel te hoeven zwten kon Jake terug de kleedkamer in.

Ook na deze overwinning zijn experts kritisch waarvan sommingen zeggen dat het opgezet spel was. Ook voorafgaande aan de wedstrijd was er veel commentaar op de wedstrijd waaronder door K-1 legende Remy Bonjaksy die zei dat Jake te beperkt zou zijn om tot de bokstop te behoren.

Weg met de critici

Met de knock-out op August lijk Jake echter de mond van Bonjasky en alle andere criticasters te snoeren. "Al zou ik over water lopen zouden de mensen nog zeggen dat ik aan verdrinken was", zegt Jake Paul die wel kan rekenen op de steun van UFC ster Francis Ngannou.

Ngannou die recentelijk zijn boksdebuut maakte tegen icoon Tyson Fury zegt over Jake: "Die jongen heeft talent, van harte gefelicteerd Jake. Ngannou en Jake staan beiden ook onder contract bij MMA organisatie PFL waar Jake eind 2024 zijn debuut hoopt te maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws