🎥 Jake Paul slaat Andre August knock-out met verwoestende uppercut: 'En tot ziens' Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Jake Paul slaat Andre August knock-out met verwoestende uppercut: 'En tot ziens'

🎥 Jake Paul slaat Andre August knock-out met verwoestende uppercut: 'En tot ziens'

Jake Paul had de ambitie om een professionele bokser te verslaan, en dat is hem nu gelukt door Andre August knock-out te slaan met een uppercut.

Op vrijdagavond in het Caribe Royal Hotel in Orlando, Florida, stond Paul tegenover de professionele bokser Andre August. Hij leverde mogelijk de beste prestatie van zijn hele carrière door August uit te schakelen met een verwoestende uppercut op 2:32 in de allereerste ronde.

Jake Paul hield zijn belofte aan de fans en behaalde de knock-out in de eerste ronde. Hij zwaaide vaarwel naar de verdoofde Andre August.

Jake Paul behaalt verbluffende knock-out overwinning op Andre August

In tegenstelling tot de meeste tegenstanders van Paul tijdens zijn negen gevechten tellende professionele bokscarrière, was August een echte professionele bokser met een record van 10-1 voorafgaand aan de vrijdagavond. Toch presteerde August slechter dan al Pauls eerdere tegenstanders, hij leek vanaf het begin timide en onzeker.

Dat kwam misschien omdat Paul er beter uitzag dan ooit, met verbeterde bewegingen, een toewijding aan lichaamsstoten en een hoger volume. Naarmate de ronde vorderde, vuurde Paul een uppercut af die de verdediging van August doorbrak en hem naar het canvas stuurde, zonder kans om de telling te verslaan.

Jake Paul verslaat ervaren bokser Andre August

Na het gevecht zei Paul dat deze wedstrijd bedoeld was om zijn critici de mond te snoeren – en een kerstcadeau voor al zijn vrienden. Over wat hierna komt, was Paul wat terughoudender. Hij zei dat hij volgende week een aankondiging heeft, maar weigerde "iedereen die niet tegen mij wil vechten in de schijnwerpers te zetten."

In plaats daarvan zei Paul dat hij simpelweg van plan is om actief te zijn in 2024 terwijl hij verder groeit in zijn carrière.

"Meer bokstalenten, meer ervaring, meer tijd in de ring, onder de felle lichten, actief blijven, en als de geldgevechten willen komen, heb ik ook rook voor hen," vertelde hij Ariel Helwani na afloop. "Maar op dit moment ben ik gefocust op de beste in de wereld zijn en een van de grootste sportverhalen in de geschiedenis van de sport te creëren."

De overwinning brengt Pauls professionele record op 8-1 met vijf knock-out overwinningen. Het is ook zijn eerste knock-out sinds hij Tyron Woodley versloeg in hun rematch in 2021.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws