🎥 'Mietje! KSI slaat IShowSpeed compleet kapot in bokswedstrijd voor het goede doel Nieuws
Nieuws

🎥 'Mietje! KSI slaat IShowSpeed compleet kapot in bokswedstrijd voor het goede doel

🎥 'Mietje! KSI slaat IShowSpeed compleet kapot in bokswedstrijd voor het goede doel

Streamer IShowSpeed heeft een emotionele ervaring beleefd na meerdere keren tegen de grond te zijn gewerkt door KSI tijdens hun liefdadigheid bokswedstrijd eerder vandaag.

De twee waren gepland voor zes rondes om geld in te zamelen voor de Anthony Walker Foundation. Deze wedstrijd werd opzettelijk gepland op hetzelfde moment als het gevecht van Jake Paul tegen Andre August, waarin Paul in de eerste ronde won.

Ervaringsverschil duidelijk zichtbaar

KSI, die al acht keer in de ring heeft gestaan en het meest recent in oktober voor het eerst verloor tegen Tommy Fury, stond tegenover Speed. Speed, een streamer bekend om zijn obsessie met Cristiano Ronaldo, had nauwelijks ervaring met boksen. En dat was te zien.

Speed overweldigd door KSI

Speed rende drie rondes lang rond in de ring en viel op de grond telkens wanneer KSI een enigszins betekenisvolle stoot op het lichaam landde. De social media ster was volledig uitgeput halverwege het gevecht, waarna KSI besloot het af te breken.

Emotionele reacties in de ring

KSI zei: "Het vergt een grote man om met mij in de ring te stappen. Velen hebben het geprobeerd, velen zijn gefaald en volgens de jury was er iemand overwinnaar." Een emotionele Speed reageerde: "Het is nog niet voorbij. Kom terug in de ring."

KSI antwoordde: "Ik ben trots op je, je hebt iets groots gedaan. We hadden meer dan 100.000 kijkers bij onze spar. Ik wil dat je dit gebruikt om je te motiveren. Weet je wat? Met jouw vasthoudendheid geef ik op. Jij wint."

Speed was echter niet blij met de sympathiestem en eiste dat de volledige zes rondes werden voltooid.

Een bitter einde van de avond

Hij barstte vervolgens in tranen uit en stormde de sportschool uit, waarmee de avond op een bittere noot eindigde. Het evenement toonde niet alleen de fysieke uitdagingen van boksen, maar ook de emotionele impact die het kan hebben op de deelnemers, vooral voor degenen die nieuw zijn in de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws