πŸŽ₯ Beruchte straatvechter zwaar onderuit geslagen door TV presentator! 'Geen genade' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Beruchte straatvechter zwaar onderuit geslagen door TV presentator! 'Geen genade'

πŸŽ₯ Beruchte straatvechter zwaar onderuit geslagen door TV presentator! 'Geen genade'

Gisterenavond vond er in Londen een onverwacht en sensationeel boksgevecht plaats tussen de Britse TV-bekendheid en presentator Adam Brooks en de beruchte straatvechter en kickbokser Bachir 'Bash' Fakhouri.

Wat begon als een liefdadigheidsgevecht ten behoeve van de strijd tegen kanker, ontaardde al snel in een bikkelharde confrontatie.

Bachir Fakhouri, die eerder in de media verscheen vanwege zijn gewelddadige incidenten, waaronder het afbijten van een stuk oor van een rivaal tijdens een gevecht bij K.O.T.S (King Of The Streets), stond opnieuw in de schijnwerpers. Deze keer stond hij echter tegenover een tegenstander die niet zou terugdeinzen.

Het boksgevecht tussen Adam Brooks en Bachir Fakhouri had aanvankelijk een nobel doel, namelijk het inzamelen van geld voor kankerbestrijding. Maar vanaf het eerste moment dat de klok begon te tikken, was er weinig liefdadigheid te bespeuren. De twee vechters gingen met volle kracht op elkaar los, vastbesloten om de overwinning binnen te halen.

Het gevecht bereikte zijn hoogtepunt toen Adam Brooks een verwoestende knock-out uitdeelde aan Fakhouri, waardoor de straatvechter meteen tegen de grond ging. Het publiek was geschokt door de snelheid en precisie van de klap.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws