Mohamed Touchassie tekent contract bij Glory Kickboxing: 'Opwindend nieuw hoofdstuk' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Mohamed Touchassie tekent contract bij Glory Kickboxing: 'Opwindend nieuw hoofdstuk'

Mohamed Touchassie tekent contract bij Glory Kickboxing: 'Opwindend nieuw hoofdstuk'

Het nieuws is eindelijk bevestigd: topkickbokser Mohamed Touchassie zal zijn volgende avontuur aangaan bij Glory Kickboxing.

Gisteren heeft de getalenteerde vechter en Enfusion kampioen aangekondigd dat hij een contract heeft ondertekend bij de gerenommeerde kickboksorganisatie. Hoewel er al geruchten gingen over de mogelijke overgang van Touchassie naar Glory, is het nu officieel.

Mo Touchassie heeft een echt vechterhart

In een recent interview met Vechtsport Info prees topcoach Mike Passenier, een bekende naam in de vechtsportwereld, Mohamed Touchassie. Passenier, die bekend staat om zijn succesvolle trainingsmethoden, had niets dan lof voor de vechter. "Hij is vastberaden, vecht met hart en ziel, en hij doet dit niet alleen voor anderen, maar ook voor zichzelf," verklaarde een enthousiaste Passenier. "En dat soort vechters zijn degenen waar ik van houd."

Het was duidelijk dat de coach toen al hintte op een mogelijke overstap van Touchassie naar Glory. "Ik heb al een aantal vechters bij Glory, misschien wel de meeste van alle trainers. Voor mij werkt het gemakkelijker als iedereen een beetje bij elkaar is," merkte Passenier op tijdens het interview.

Mohamed Touchassie tekent contract bij Glory Kickboxing: 'Opwindend nieuw hoofdstuk'

Deze aankondiging opent een opwindend nieuw hoofdstuk in de carrière van Mohamed Touchassie, en vechtsportliefhebbers wereldwijd kunnen niet wachten om te zien welke uitdagingen en overwinningen hij zal brengen naar het Glory Kickboxing-podium. Met de steun van een ervaren coach als Mike Passenier en zijn eigen vastberadenheid om te slagen, belooft Touchassie een opmerkelijke aanvulling te worden op het al indrukwekkende roster van Glory-vechters.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws