🎥 Oorbijter! Beruchte knokker Bash kapot geslagen door Afghan Lion in Leipzig Nieuws
Nieuws

🎥 Oorbijter! Beruchte knokker Bash kapot geslagen door Afghan Lion in Leipzig

🎥 Oorbijter! Beruchte knokker Bash kapot geslagen door Afghan Lion in Leipzig

Bachir "Bash" Fakhouri de beruchte straatvechter bareknuckle bokser die recentelijk een stuk oor afbeet bij een opponent, kreeg dit weekend een pak slaag van Afghan Lion.

De Britse Bash die was afgereisd naar Leipzig in Duitsland om een underground gevecht te houden met Afghan Lion kreeg er flink van langs. De Duitsers van Afghaanse afkomst was te sterk voor Bash. Deze moest dan ook opgeven.

De beruchte reputatie van Bash

Bash heeft een beruchte reputatie, zo beet hij in een gevecht bij KOTS een flink stuk uit het oor van zijn tegenstander. Daarnaast sloeg hij zijn rivaal bij Come For Blood tijdens de staredown zwaar onderuit.

In 2019 zou Bash tegenover de Nederlandse topvechter Hubert Geven staan in een bareknuckle bokswedstrijd. Echter liep dit in de soep toen bleek dat Bashir te zwaar was en demonstrerend een fels Cola naa binnen gooide om dat kracht bij te zetten, Wat resulteerde in een backstage ruzie die bijna uit de hand liep.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws