Bellator smijt Dillon Danis op straat na Logan Paul gevecht! 'Boete betalen' Nieuws
Nieuws

Bellator smijt Dillon Danis op straat na Logan Paul gevecht! 'Boete betalen'

Bellator smijt Dillon Danis op straat na Logan Paul gevecht! 'Boete betalen'

Bellator zet Dillon Danis op straat na vermeende betaling van $100.000 boete om tegen Logan Paul te vechten tijdens het MisFits Boxing event.

Bellator MMA heeft afscheid genomen van Dillon Danis. De omstreden Danis maakte in 2018 de overstap van Jiu-jitsu naar MMA en heeft in zijn korte carrière alleen onder de vlag van Bellator gevochten. Sinds 2019 heeft hij niet meer gevochten, en pogingen om terug te keren zijn herhaaldelijk uitgesteld vanwege verschillende redenen.

De 30-jarige Danis stond onlangs tegenover Logan Paul tijdens het PPV-evenement van Misfits Boxing op 14 oktober en verloor via diskwalificatie nadat hij het hele gevecht gedomineerd was. Zijn teleurstellende prestatie heeft zijn reputatie in de vechtsportgemeenschap aanzienlijk geschaad, zoals blijkt uit de reacties op zijn verlies.

Bellator verbreekt banden met Dillon Danis na omstreden gevecht met Logan Paul

Volgens een recente 'X' (voorheen Twitter) post van Ariel Helwani heeft Bellator Dillon Danis dit weekend op straat gezet. Helwani schreef: "Dillon Danis is nu een free agent. Bronnen melden dat Bellator Danis dit weekend officieel heeft ontslagen."

Volgens berichten moest Danis een boete van $100.000 betalen aan Bellator om tegen Logan Paul te vechten. Bellator heeft een actieve tv-deal met Showtime. Misfits Boxing en DAZN zijn directe concurrenten van Showtime, wat de boeteclausule heeft geactiveerd.

Danis heeft een professionele MMA-record van 2-0. Beide overwinningen onder de vlag van Bellator kwamen via Submissie. Hij kwam voor het laatst in actie tegen Max Humphrey op Bellator 222 in juni 2019. Danis heeft de laatste tijd interesse getoond om voor de UFC te vechten. Maar op dit moment zijn de kansen dat de organisatie hem accepteert gering.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws