Dillon Danis wil bij de UFC vechten en ontkent poging tot verwurging van Logan Paul MMA Nieuws
MMA Nieuws

Dillon Danis wil bij de UFC vechten en ontkent poging tot verwurging van Logan Paul

Dillon Danis wil bij de UFC vechten en ontkent poging tot verwurging van Logan Paul

Dillon Danis ontkent in een interview dat hij tijdens zijn recente bokswedstrijd tegen Logan Paul een guillotine-verstikking heeft geprobeerd toe te passen. En zegt bij de UFC te willen vechten.

De strijd vond plaats tijdens het Misfits Boxing's PRIME Card-evenement in Manchester, waar Danis verloor door diskwalificatie na een opstoot in de zesde ronde. Danis beweert dat hij niet daadwerkelijk een guillotine-verstikking probeerde en dat het slechts leek alsof hij wat speelde in de ring.

Hij herhaalt dat boksen slechts de helft van een gevecht is en roept op tot een MMA-herkansing met Paul, waar hij beweert binnen 30 seconden te kunnen winnen. De provocerende uitspraken van Danis over Paul's verloofde, Nina Agdal, speelden een grote rol in de aanloop naar het gevecht en leidden zelfs tot een straatverbod en een rechtszaak tegen Danis.

Dillon Danis wil naar de UFC

Desondanks beweert Danis dat hij meer dan $1 miljoen heeft verdiend met het gevecht. Nu streeft Danis naar een overstap naar de UFC en doet een beroep op CEO Dana White om hem een kans te geven in de octagon. “Ik wil naar de UFC. Ik denk dat de UFC nu mijn potentieel zal zien in het verkopen van gevechten en dergelijke”, aldus Danis.

"Teken mij. Laten we het doen. Geef mij het grootste gevecht, geef mij wie je maar wilt. Stuur gewoon niemand terug die je terug wilt. Ik zal ze allemaal verslaan. En ik wil bewijzen dat wat ik zeg waar is, omdat het me kwaad maakte dat mensen niet in mij geloven. Dus ik wil daarheen gaan en ik zal tegen een van hen vechten." Danis is ervan overtuigd dat hij gevechten kan verkopen en is vastbesloten om zijn woorden waar te maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws