UFC-vechter daagt vechtlegende Buakaw uit voor Bare Knuckle gevecht Nieuws
Nieuws

UFC-vechter daagt vechtlegende Buakaw uit voor Bare Knuckle gevecht

UFC-vechter daagt vechtlegende Buakaw uit voor Bare Knuckle gevecht

Rolando Dy wil het opnemen tegen Buakaw Banchamek in een bokswedstrijd met blote vuisten. De UFC-veteraan debuteerde vorige week in Bare Knuckle en schakelde in de openingsronde een Thaise tegenstander met veel meer bokservaring uit.

Dy's vader was wereldkampioen boksen. Maar hij besloot een carrière in MMA na te streven en vocht vier keer voor de UFC voordat hij de VAE Warriors vedergewicht kampioen werd. Hij begon zijn bare knuckle carrière briljant door Apisit Sangmuang in 40 seconden te stoppen bij BKFC Thailand 4.

Vervolgens wil Dy het opnemen tegen de Thaise legende. Buakaw staat gepland om volgend jaar tegen mede legende Saenchai te vechten in een gevecht met blote vuisten. Er is nog geen datum of locatie voor dat gevecht en het is niet eens duidelijk in welk land het zal plaatsvinden. Maar beide mannen hebben de contracten getekend.

Contracten zijn rond

Buakaw en Saenchai zijn goede vrienden en zijn onlangs samen op de foto gezet tijdens het voetballen. Maar het lijkt erop dat ze bereid zijn om met elkaar te vechten als het geld goed is. Het gevecht is gepland als Muay Thai met blote vuisten met aangepaste regels. Buakaw maakte eerder dit jaar zijn boksdebuut met blote knokkels en won, net als Dy, met een KO in de eerste ronde.

Het valt nog te bezien hoe serieus Buakaw zijn Bare Knuckle carrière neemt. Maar een gevecht met Dy zou duidelijk een grotere uitdaging zijn voor de Thaise veteraan dan sommige van zijn recente gevechten zijn geweest.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws