Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Brute knock-outs tijdens Shooto MMA-event zondag (video)

Brute knock-outs tijdens Shooto MMA-event zondag (video)

Zondag vond het Shooto Brasil 101 event in Rio de Janeiro, Brazilië plaats. En daar viel een tweetal brute knock-outs die nog naklinken.

Voormalig Brave CF-kampioen weltergewicht Carlston Harris sloopte zijn tegenstander Alex Santos op vakkundige wijze zondag in Rio de Janeiro. Collega vechter Adriano Rodrigues deed hetzelfde en scoorde een spectaculaire knock-out op Marcos Santana in de headliner.

Vliegende knie

Harris die tegenstander Santos raakte met een mooie combi naar het lichaam en deze afmaakte met een stoot naar het hoofd liet een staaltje doordacht vechten zien. Rodrigues belichaamde zijn bijnaam “The Champion” door in de tweede ronde de titel te claimen met een vicieuze vliegende knie.

Bekijk ook

‘Ik eet je kinderen op’: Aartsrivaal open voor gevecht met Mike Tyson

Mike Tyson kan het nog wel eens heel druk krijgen de aankomende tijd. Na zijn ...

Legendarische topknokker Yodsanklai stopt ermee ‘geen puf meer’

Yodsanklai Fairtex, Muay Thai-legende kondigt zijn pensioen aan. De topvechter uit Thailand ging in 2017 al eens met pensioen, kwam terug. Maar lijkt nu definitief de bokshandschoenen aan de wilgen te hangen.

Strijd mee: Rico Verhoeven en Sara (5) lanceren confronterende video

Rico Verhoeven is ambassadeur van deStichting 'Voor Sara'. Als topatleet weet de kickbokskampioen hoe het is om te kunnen vertrouwen op goed werkende spieren.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page