Bekende kickbokser (32) overleden! 'Hij was een fantastische vechter' Nieuws
Nieuws

Bekende kickbokser (32) overleden! 'Hij was een fantastische vechter'

Bekende kickbokser (32) overleden! 'Hij was een fantastische vechter'

Anthony Castrejon (32), voormalig kickbokser, Muaythai, MMA-vechter en coach is overleden. Afgelopen dinsdag 7 februari 2023 werd zijn dood naar buiten gebracht dat de vechter.

Degenen die Anthony Castrejon kenden, getuigen dat hij een oprecht lief persoon en een fantastische vechter was. Hij bracht een deel van zijn carrière door in Las Vegas om jongeren te coachen en hen op te leiden tot betere vechters.

Anthony was een professionele Kickbokser en MMA-vechter die onder andere voor Bellator MMA en LFA heeft gevochten, hij werd liefkozend "Pretty Boy" genoemd door zijn fans. LFA deed vandaag een eerbetoon aan Castrejon.

Waaraan is Anthony Castrejon overleden?

"Anthony maakte zijn professionele MMA-debuut voor ons op RFA42 op 19 augustus 2016. Hij won het gevecht met een spectaculaire knock-out in 82 seconden. "Pretty Boy" was een zeer geliefd lid van de gemeenschappen in Las Vegas, Centraal-Californië, MMA en Muay Thai. Het was een eer om hem te laten vechten in onze Octagon", schrijft LFA (lees verder onder video).

"Ons diepste medeleven gaat uit naar zijn familie, vrienden en dierbaren". Waaraan Castrejon op te jonge leeftijd overleden is niet bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws