Gespierd manwijf bewijst waarom bodybuilders niet kunnen boksen Nieuws
Nieuws

Gespierd manwijf bewijst waarom bodybuilders niet kunnen boksen

Gespierd manwijf bewijst waarom bodybuilders niet kunnen boksen

Lisa Cross en een echte bodybuilding sensatie, echter lijkt ze er niet veel van te bakken als bokser. Een potje stoten op de pads viel niet bij alle fan goed.

Schoenmaker blijf bij je leest is een gezegde die in het geval van Cross misschien wel past. Al doet de gespierde dame haar best toch zou de video volgens kritische vechtfans bewijzen dat te veel spieren niets zeggen.

Terwijl Cross met Floyd Mayweather Sr oud bokser en vader van legende Floyd Mayweather Jr is te zien dat het toch niet zo eenvoudig is. Ze worstelt om raak te slaan en lijkt al snel te zijn uitgeput.

"Dit bewijst maar weer eens dat bodybuilders geen deuk in een pakje boter slaan", reageert een boksfan. "Jeetje dat gespierde manwijf is gewoon na 2 minuten al buiten adem", reageert een ander. Toch is de theorie niet helemaal waar dat veel spieren in de weg zouden zitten.

Er zijn voorbeelden zat waar zwaargewichten in het boksen net zo snel zijn er reageren als hun lichtere boksbroeders. Maar overstappen van puur bodybuilden naar vechtsport dat is toch wel even andere koek, dan dat je spieren ontwikkeld als vechtsporter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws