MMA-debuut Jake Paul in de maak! 'Europa is een optie' MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-debuut Jake Paul in de maak! 'Europa is een optie'

MMA-debuut Jake Paul in de maak! 'Europa is een optie'

Jake Paul, 26, tekende vorige maand een deal om te vechten in de PFL en hij dient ook als hoofd van de belangenbehartiging van vechters voor de organisatie.

PFL's Senior Vice-president James Frewin, die toezicht houdt op de lancering van de Europese competitie van de organisatie, onthulde dat Paul verplicht is om deel te nemen aan de PFL als onderdeel van zijn contract.

Jake Paul's MMA debuut buiten Amerika 

"Het staat in zijn contract Jake gaat vechten in de PFL Smart Cage," vertelde Frewin aan GiveMeSport. "Wanneer? Moet worden bevestigd, maar hij zal vechten in de PFL. Eind 2023 of ergens in 2024. Niet perse in Amerika, want de internationale expansie is een groot deel van onze strategie bij de PFL.

"Je weet dat we een geweldig merk hebben in de VS. We hebben PFL Europe gelanceerd, we hebben die datums eerder aangekondigd. We zullen in december in het VK, Frankrijk, Duitsland en Ierland zijn, dus alle opties zijn beschikbaar." We zouden Jake kunnen zien strijden in het VK of ergens buiten de VS, ja. "

De jiu-jitsu training van Jake Paul

Paul heeft een achtergrond in worstelen vanaf zijn tijd op de middelbare school en is onlangs begonnen met zijn jiu-jitsu training onder ervaren zwarte band Mike Perez voorafgaand aan zijn MMA-debuut.

De PFL doet een grote stap om MMA's nummer 2 organisatie te worden, achter de UFC. Frewin denkt dat Paul zich aangetrokken voelde om lid te worden van de competitie vanwege het wereldwijde uitbreidingsplan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws