Bedreigde YouTuber traint uit angst voor topvechter Conor McGregor! 'Kopje kleiner maken' Nieuws
Nieuws

Bedreigde YouTuber traint uit angst voor topvechter Conor McGregor! 'Kopje kleiner maken'

Bedreigde YouTuber traint uit angst voor topvechter Conor McGregor! 'Kopje kleiner maken'

True Geordie, wiens echte naam Brian Davis is, is een Britse YouTuber en podcasthost, echter heeft UFC-ster Conor McGregor uitgedaagd tot een gevecht, maar traint nu uit angst voor wat komen gaat.

De Britse YouTuber staat bekend om zijn online persoonlijkheid en heeft een grote aanhang op zijn YouTube-kanaal, waar hij praat over verschillende onderwerpen, waaronder sport, nieuws en popcultuur. Echter raakte hij in een online ruzie met UFC-ster Conor McGregor en daagde deze uit tot een gevecht, wat niet echt slim bleek.

McGregor ging er gretig op in en ging los op True Geordie en beloofde deze een kopje kleiner te maken. Nu blijkt de Podcast host die vrij serieus te nemen en is uit voorzorg se sportschool ingedoken. Er is een video opgedoken van True Geordie tijdens zijn bokstraining, nadat hij McGregor had uitgedaagd.

True Geordie bang na uitdagen Conor McGregor

Het is veilig om te zeggen dat fans helemaal niet onder de indruk zijn. Iemand zei: "Hij hield zijn verdediging geen enkele keer op." Een ander voegde sarcastisch toe: "Conor moet doodsbang zijn." Een derde reageerde: "Ik denk dat zijn uitdaging gewoon een bluf was, hij weet dat hij veel erger gewond zou raken dan McGregor."

McGregor heeft momenteel belangrijkere zaken aan zijn hoofd, want hij staat op het punt om het op te nemen tegen Michael Chandler in een spectaculaire wedstrijd die gepland staat voor december. Dus of hij tijd zal maken om True Gordie een pak slaag te geven valt te bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws