'Badr heeft veel macht bij Glory, stelt fans teleur!' Remy Bonjasky Nieuws
Nieuws

'Badr heeft veel macht bij Glory, stelt fans teleur!' Remy Bonjasky

'Badr heeft veel macht bij Glory, stelt fans teleur!' Remy Bonjasky

Badr Hari zou veel macht hebben binnen Glory Kickboxing. Daarom zou hij het zich kunnen veroorloven weg te blijven op belangrijke momenten zoals persconferenties. Ook is de kickbokslegende een cash cow, zo zegt Remy Bonjasky.

Sinds kort schrijft voormalig kickbokser en opkomende BN'er Remy Bonjasky een column voor het AD.nl. Daarin bespreekt Bonjasky actuele zaken en durft openlijk commentaar te geven. In zijn laatste stukje voor de krant schrijft de oud-vechter onder andere over Hari en dan met name het wegblijven eerder deze week op het persmoment voor Glory 80.

,,Ik blijf zeggen: als hij (Badr Hari. red) er is, gebeurt er wat leuks. En nu zegt hij af en wordt er nóg over hem gesproken. Ik vind wel dat je verplicht bent om gewoon naar de persconferentie te komen als je organisatie zoveel moeite neemt en er tijd en geld in steekt", schrijft Bonjasky.

Liever trainen dan achter de microfoon

,,Het is niet fair wat hij heeft gedaan. Mensen komen kijken als hij er staat en zijn teleurgesteld als hij niet komt. Badr is de cash cow. Ik krijg het gevoel dat hij veel macht heeft bij Glory." Navraag van onze redactie bij de coach van de topkickbokser leert echter dat Hari zich liever concentreert op zijn rematch met Arek Wrzosek.

Niet alleen Hari bleef weg op het persmoment, ook Luis Tavares skipte. Deze wilde een training sessie met bokslegende Regilio Tuur niet overslaan. Het wegblijven van topvechters op persmomenten slingert de discussie aan of deze wel nog van deze tijd zijn. Bovendien wijzigen vaak nog gevechten door blessures of andere redenen. Dit omdat de tijd tussen een conferentie en wedstrijd vaak een aantal weken zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws