AD start Podcast met oud-kickbokser Remy Bonjasky Nieuws
Nieuws

AD start Podcast met oud-kickbokser Remy Bonjasky

AD start Podcast met oud-kickbokser Remy Bonjasky

Remy Bonjasky werd recentelijk aangekondigd als vechtsport columnist bij het AD. Nu start de krant ook met een Podcast waarin de oud-kickbokser de actualiteiten bespreekt.

Het ontbrak in Nederland tot dusver aan meerdere serieuze vechtsport Podcasts. Behalve fan favoriet Vechtersbazen was er niet veel soeps Het AD lijkt nu ook een poging te doen met 'In de Ring'. Samen met sportjournalist Tim Reedijk bespreekt Bonjasky daar de laatste stand van zaken.

De eerste pilot aflevering staat inmiddels online. Het AD is overigens de eerste zogenaamde mainstream nieuwsbrenger die een dergelijke Podcast brengt. ,,Remy Bonjasky bespreekt samen Tim Reedijk elke twee weken in de podcast het laatste nieuws en de achtergronden in de vechtsportwereld", zo zegt het AD.

Liever kijken dan alleen luisteren

Bonjasky heeft in het verleden een eigen Podcast gehad op YouTube voorzien van video's. De AD podcast heeft dit niet en is alleen te beluisteren via Spotify of op het AD zelf te bekijken. Vechtersbazen daarentegen is zowel visueel te bekijken maar ook de beluisteren (gaat verder onder video).

Het AD doet al geruime tijd pogingen om de vechtsport meer aandacht te geven. Al lijkt dit vanaf begin dit jaar flink te zijn afgezwakt aan de artikelen kant. Het valt op dat er niet veel nieuws wordt gebracht en soms dagen geen artikelen verschijnen. Wellicht dat de krant dit met de Podcast op wil vangen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws