'Onzin verhalen over Badr Hari slaan nergens op!' Coach Said El Badaoui Nieuws
Nieuws

'Onzin verhalen over Badr Hari slaan nergens op!' Coach Said El Badaoui

'Onzin verhalen over Badr Hari slaan nergens op!' Coach Said El Badaoui

Badr Hari was vandaag niet aanwezig tijdens de persconferentie voor Glory 80 op 19 maart in Hasselt. De topkickbokser focust zich op het gevecht, zegt zijn trainer Said El Badaoui.

Vrijwel gelijk ging de geruchten molen draaien toen bleek dat Badr niet aanwezig zou zijn bij het persmoment vandaag. De mainstream media duiken op het verhaal, zonder na te vragen wat er werkelijk aan de hand is. Onze redactie nam contact op met de trainer/coach van Badr, Said El Badoui.

,,Allemaal onzin wat er geschreven wordt, Badr wil zich graag focussen op het gevecht hij heeft wat recht te trekken", zegt El Badaoui. ,,Badr heeft besloten geen trainingsvideo's te plaatsen." Een keuze die vechters overigens wel vaker maken.

Blijf bij de feiten

,,Als ze iets van mij willen zien dan zal dat op 19 maart zijn", aldus Badr die liever zijn focus houdt. Nu.nl schreef bijvoorbeeld vandaag dat Badr niet wilde komen opdagen, omdat het gevecht tussen Jamal Ben Saddik en Levi Rigters de headliner zou zijn.

,,Ze maken er hun eigen verhaal van zegt El Badaoui, maar even bellen hoe het echt zit, ho maar. Jullie (vechtsport Info. red), vragen wel na wat er werkelijk aan de hand is. Kijk sensatie schrijven mogen ze, maar laten ze wel bij de feiten en waarheid blijven. " Badr is vastberaden om op 19 maart zijn vergelding te pakken tegen de Pool Wrzosek en daar is alle focus op gericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws