🎥 Uber Eats bezorger en kooivechter meegesleept tijdens carjacking eigen auto Nieuws
Nieuws

🎥 Uber Eats bezorger en kooivechter meegesleept tijdens carjacking eigen auto

🎥 Uber Eats bezorger en kooivechter meegesleept tijdens carjacking eigen auto

Een recentelijk incident heeft voor opschudding gezorgd onder UFC-fans toen de Oekraïense MMA-vechter Egor Kostyuchenko, een trainingspartner van UFC weltergewichtscontender Sean Brady, zijn Mercedes Benz sedan midden op klaarlichte dag gestolen zag worden.

Volgens een recente Instagram-post van Brady was Kostyuchenko aan het werk als bezorger voor Uber Eats toen dit ongelukkige incident plaatsvond. De 24-jarige Oekraïner, met een professioneel record van 4-0, beweert zelfs beschoten te zijn tijdens deze brutale autodiefstal.

Egor Kostyuchenko, Oekraïense MMA-talent, slachtoffer van gewelddadige carjacking in Philadelphia

Brady deelde een video van het voorval waarin Kostyuchenko te zien is terwijl hij zich vastklampt aan de deuren terwijl de auto met hoge snelheid wegreed. Na korte tijd moest de 24-jarige noodgedwongen loslaten en zichzelf in veiligheid brengen, weg van het verkeer. Hoewel Egor Kostyuchenko duidelijk probeerde zijn voertuig te behouden door zich vast te houden aan de deuren, waren fans bezorgd dat hij ernstig gewond zou raken bij deze wanhopige poging.

Na de diefstal van de Mercedes Benz van Egor Kostyuchenko in Philadelphia nam Sean Brady zijn toevlucht tot sociale media en schreef een oprecht bericht waarin hij begrip toonde voor zijn belangrijkste trainingspartner. De als negende gerangschikte UFC-weltergewichtscontender deelde ook een GoFundMe-link om financiële steun te bieden aan de Oekraïner die financieel getroffen is door dit incident.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws