Wie vechten er op Glory 88 in Parijs 9 september? Een overzicht van de deelnemers Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Wie vechten er op Glory 88 in Parijs 9 september? Een overzicht van de deelnemers

Wie vechten er op Glory 88 in Parijs 9 september? Een overzicht van de deelnemers

Het strijdtoneel is gezet voor een epische avond van kickboksen, want Glory 88 staat op het punt om op 9 september 2023 los te barsten in de prachtige Dome De Paris, gelegen in het hart van Frankrijk.

Dit langverwachte evenement heeft de vechtsportgemeenschap in zijn greep en biedt een line-up van wereldklasse gevechten die fans over de hele wereld in spanning houden. Hier is een gedetailleerd overzicht van de deelnemers en de gevechten die op Glory 88 zullen plaatsvinden:

Hoofdgevecht: Badr Hari vs. James McSweeney

Het hoogtepunt van de avond zal het ongelooflijk spannende hoofdgevecht zijn tussen twee titanen van de kickbokswereld. Badr "The Golden Boy" Hari, een van de meest gerespecteerde en gevreesde vechters in de sport, zal de strijd aangaan met James McSweeney, een doorgewinterde vechter met een indrukwekkend cv.

Dit gevecht belooft vuurwerk en fans over de hele wereld zullen aan het scherm gekluisterd zitten om te zien wie er als overwinnaar uit de strijd zal komen.

Titelgevecht: Tiffany van Soest vs. Sarah Moussaddak II

Een ander hoogtepunt van de avond is het titelgevecht tussen de super bantamgewicht wereldkampioen Tiffany "Time Bomb" van Soest en haar geduchte uitdager, Sarah Moussaddak. Deze twee hebben eerder tegen elkaar gevochten waar Moussaddak maar nipt verloor, wat de spanning en verwachtingen voor dit gevecht naar ongekende hoogten heeft gestuwd.

Van Soest die voor Glory haar laatste gevecht zal voeren zal haar titel verdedigen tegen Moussaddak, die vastberaden is om revanche te nemen en zichzelf tot kampioen te kronen.

Andere opvallende gevechten

Naast de spectaculaire hoofd- en titelgevechten, belooft Glory 88 nog veel meer actie en opwinding met een reeks andere gevechten. Enkele van de andere gevechten die op het programma staan zijn:

Naam vechter Naam vechter
Badr Hari  vs James McSweeney
Tiffany van Soest vs Sarah Moussaddak
Nordine Mahieddine vs Abderahmane Coulibaly
Denis Wosik vs Berjan Peposhi 
Pascal Touré vs Stefan Latescu
Karim Ghajji vs Nikola Todorovic
Jonathan Mayezo vs James Condé
Iliass Hammouche vs Florian Kroger
Diaguely Camara vs Ilyass Chakir

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws