🎙 Glory is aan het puinruimen! Doping ellende, Rico Verhoeven en meer.... Podcast
Podcast

🎙 Glory is aan het puinruimen! Doping ellende, Rico Verhoeven en meer....

🎙 Glory is aan het puinruimen! Doping ellende, Rico Verhoeven en meer....

Remy Bonjasky, voormalig kickbokskampioen, bespreekt de opeenstapeling aan slecht nieuws bij kickboksorganisatie Glory in de AD Podcast: In de Ring'. Hij kijkt ook vooruit naar Glory 83 welke deze zaterdag plaatsvindt.

Voor Glory is het een zware tijd met de laatste doping constatering bij Jamal Ben Saddik, een nog lopend doping onderzoek naar Alistair Overeem en topvechter Mohammed Jaraya die voorlopig in de cel zit. Ook de blessure van Rico Verhoeven speelt de organisatie parten.

Ook gaat Bonjasky in op de spraakmakende geruchten in de bokswereld over MMA-vechter Francis Ngannou. Bonjasky laat weten dat doping een vreselijke daad is en hoopt dat Glory door blijft gaan in deze moeilijke tijd.

🎙 Glory is aan het puinruimen! Doping ellende, Rico Verhoeven en meer....

Waarom gebruiken zoveel kickboksers doping?

Bonjasky is benieuwd naar de partijen van de Surinamers Donovan Wisse en Donegi Abena op Glory 83. Verder geeft hij aan dat voormalig UFC kampioen Francis Ngannou een logische stap heeft gemaakt door zich toe te leggen op boksen, aangezien dit de meest lucratieve vechtsport is.

De K-1 legende vraagt zich ook af waarom kickboksers zoveel doping gebruiken. Daarnaast benadrukt hij dat de boksende YouTuber Jake Paul steeds tegen onderschatte tegenstanders vecht, maar toch steeds wint. Kortom veel interessante insights in de Podcast die je hier kunt luisteren met als gast Thom Harinck.

4 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws