Andrew Tate onherkenbaar! Celstraf doet ex-kickbokser geen goed Nieuws
Nieuws

Andrew Tate onherkenbaar! Celstraf doet ex-kickbokser geen goed

Andrew Tate onherkenbaar! Celstraf doet ex-kickbokser geen goed

Andrew Tate en zijn broer Tristan Tate zitten sinds december 2022 in de gevangenis op beschuldiging van mensenhandel, aanranding en het vormen van een criminele organisatie.

Als voormalig pro-kickbokser heeft Andrew Tate een sportief lichaam. De Brit houdt zijn fans regelmatig op de hoogte via zijn Twitter-account vanuit de gevangenis in Roemenië, en heeft onlangs gepost over hoe hij zichzelf tegenwoordig "nauwelijks herkent":

"Ik zag vandaag een weerspiegeling en ik herkende mezelf nauwelijks, een lange baard, een volle haardos en de stress van de strijd is op mijn gezicht te zien", schrijft Tate. Maar toen keek ik in mijn ogen en herkende mezelf volledig. Ze kunnen me niet breken."

Andrew Tate: "Ze kunnen me niet breken"

De primaire beschuldiging tegen de gebroeders Tate is die van mensenhandel, waarbij ze vrouwen zouden verleiden tot valse huwelijksbeloften, om hen vervolgens te dwingen expliciete inhoud te maken voor webcamsites zoals OnlyFans.

Volgens een artikel van VICE werd Andrew Tate in het VK gearresteerd op verdenking van verkrachting, maar werd hij niet vervolgd door de autoriteiten, aangezien Tate en zijn broer als getuigen en niet als verdachten voor de rechtbank werden voorgedragen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws