Badr Hari's laatste kickbokswedstrijd in Marokko: 'Tickets snel uitverkocht' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari's laatste kickbokswedstrijd in Marokko: 'Tickets snel uitverkocht'

Badr Hari's laatste kickbokswedstrijd in Marokko: 'Tickets snel uitverkocht'

Badr Hari zou zijn afscheidswedstrijd moeten houden in Marokko, de gedachte dat dit kan gebeuren zo zomaar eens werkelijkheid kunnen worden nu Glory stappen richting het land lijkt te maken.

Dat Marokko hofleverancier is bij Glory als het om vechters gaat weet inmiddels iedere fan. Badr Hari, Jamal Ben Saddik, Tyjani Beztati, Hamicha en vele meer vullen met grote regelmaat de kickboksring van de organisatie. Een event in Marokko zou met open armen worden ontvangen, maar wel onder voorwaarden.

Tijdens de Podcast van Champstalk vandaag werd duidelijk dat er genoeg gronden zijn om in Marokko een Glory event te houden. "Badr zou daar zijn laatste wedstrijd moeten houden, de tickets zullen snel uitverkocht zijn", zegt influencer en regelmatige gast YousToub.

Glory Marokko zal veel teweeg brengen

Wat betreft de tickets deze zouden qua prijs wel wat vriendelijker moeten zijn dan in Europa. "Die tickets moeten dan wel Marokkaanse prijzen krijgen, ze zijn daar niet zo rijk" Wat betreft een locatie zou Tanger ideaal zijn; 'Iedereen kan daarheen het is goed te bereiken, van alle kanten."

Voor Glory en Marokko zou een event in het land zeker een grote stap zijn en erkenning naar de fans dar en de vechters op het rooster. "Drie titelgevechten en dan zoveel mogelijk jongens inzetten, ook de niet Marokkaanse vechters, ook daar houden de fans van."

Of en wanneer het eerste Glory Marokko event zal plaatsvinden is niet bekend, dat de hype eromheen groot is geeft wel aan dat de fans het in ieder geval zien zitten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws