Verlies Badr Hari: 'De aasgieren slaan hun slag want ineens heeft iedereen een mening' Columns
Columns

Verlies Badr Hari: 'De aasgieren slaan hun slag want ineens heeft iedereen een mening'

Verlies Badr Hari: 'De aasgieren slaan hun slag want ineens heeft iedereen een mening'

Badr Hari liep afgelopen weekend tegen zijn zoveelste verlies aan bij Glory Kickboxing, deze keer door de hand van Uku Jurjendal en wat trainer Mike Passenier al voorspelde, zijn de rondvliegende aasgieren al geland om een graantje mee te pikken.

Het verlies van Badr Hari was voor zijn fans een hartverscheurend gezicht, sinds zijn aansluiting bij de grootste kickboksorganisatie ter wereld zat zijn geluk niet meer mee. Daar is veel over geschreven en gezegd, maar waar veel critici, die vaak geen ballen verstand hebben van het kickboksen nu weer compleet op los gaan. Badr zelf formuleerde laatstelijk al een broertje dood te hebben aan dit soort lui en riool journalisten.

Een van de laatste toevoegingen is te vinden onder de noemer 'Briefje van Jan', van de bekende Jan Dijkgraaf die een opsomming doet van alle Glory verliezen, maar terloops ook vermeld dat Badr zou hebben afgezegd tegen Arkadiusz Wrzosek en Hesdy Gerges. Wellicht iets beter het huiswerk doen, want deze gevechten hebben toch echt plaats gevonden.

Iemand neersabelen die al gevloerd is

De pers en vooral de mainstream staat vol met verhalen over de Marokkaanse kickbokslegende, want hoe je het ook went of keert Badr Hari is een legende in de sport. Ook de zogenaamde keyboard warriors hebben de dagen van hun leven, lekker anoniem iemand afbranden van achter een toetsenbord. Heel heldhaftig ook natuurlijk

Natuurlijk is Badr geen onbeschreven blad, wie is dat wel, maar om iemand compleet neer te sabelen als hij al gevloerd is, is wel heel laag. Badr Hari zal voor zijn fans altijd een held blijven. En als deze hun idool een beetje kennen weten deze dat het wellicht nog lang niet over is. Wellicht nog een gevecht in Parijs om een waardig afscheid te nemen? Dan kunnen de aasgieren weer opstijgen en hun gif elders verspreiden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws