'Onbeschofte klootzak!' Anti-moslim uitspraak valt niet goed bij UFC-vechter Nieuws
Nieuws

'Onbeschofte klootzak!' Anti-moslim uitspraak valt niet goed bij UFC-vechter

'Onbeschofte klootzak!' Anti-moslim uitspraak valt niet goed bij UFC-vechter

Aaron Brooks, kampioen van de NCAA in worstelen, heeft in een interview met ESPN Islamofobe opmerkingen gemaakt terwijl hij zijn liefde voor het christendom uitsprak.

De kampioen van de NCAA Aaron Brooks, beweerde tijdens een interview met ESPN dat zijn succes te danken is aan zijn onwankelbare geloof en toewijding aan Jezus Christus. In hetzelfde interview beledigde hij Islam en de Profeet Muhammad terwijl hij zijn liefde voor het christendom uitsprak.

Aaron Brooks beledigd het islamitische geloof

Toen hem werd gevraagd hoe het geloof hem hielp bij het winnen van de NCAAs, zei Brooks: "Het is alles. Christus' opstanding en alles. Niet alleen zijn leven, maar ook zijn dood en opstanding. Je kunt dat alleen krijgen door hem, het zal alleen door hem verspreid worden. Geen valse profeten, geen Muhammad of iemand anders. Alleen Jezus Christus zelf".

Op deze opmerkingen reageerde Saidyokub Kakhramonov. scherp op Twitter, door te zeggen: "Wat een vreemde, onbeschofte klootzak." Kakhramonov vocht van 2021 tot 2022 bij de UFC. Door indrukwekkende overwinningen tegen Trevin Jones en Ronnie Lawrence in zijn eerste twee octagon-optredens had de 27-jarige alle ingrediënten voor een veelbelovende carierre.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws