Nederlandse UFC-ster Germaine de Randamie zei 'NEE' tegen gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nederlandse UFC-ster Germaine de Randamie zei 'NEE' tegen gevecht

Nederlandse UFC-ster Germaine de Randamie zei 'NEE' tegen gevecht

Holly Holm zegt dat de Nederlands voormalig UFC-kampioen Germaine de Randamie een gevecht heeft geweigerd. De blondine bereidt zich nu voor op de weg naar een titelkans tegen Amanda Nunes.

De Amerikaanse Holm heeft haar droom om opnieuw UFC-wereldkampioen te worden niet opgegeven. Holm zegt tegen MMA-junkie dat De Randamie een herkansing tegen haar afgewezen heeft. Waardoor Holm nu bezig is met een ​​route terug naar Nunes.

,,Het was een van die dingen waarvan ik echt niet wist wanneer ik weer zou vechten", zegt Holm. ,,We wachtte op antwoord van Germaine. Ze zei nee. Toen zei Pena nee. "

Toch voor de wereldtitel

,,Toch nam Pena inderdaad het gevecht aan en we waren klaar om te rocken en te rollen", aldus Holm. Wat betreft het opnieuw winnen van een wereldtitel, zegt Holm dat ze daar weer terug zal komen door te blijven vechten.

,,Dat is het hele doel. Waar doe ik dit anders voor? Ik doe dit niet alleen voor het salaris. Ik doe dit niet alleen om mee te doen. Ik doe het niet alleen om te zeggen dat ik het heb gedaan. Ik doe het met een doel, omdat ik de beste ter wereld wil zijn. "

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/marokkaanse-koning-speelde-rol-bij-opheffen-ontslag-ufc-vechter-azaitar/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws