50.000 bonus voor Nederlandse UFC ster Germaine de Randamie MMA Nieuws
MMA Nieuws

50.000 bonus voor Nederlandse UFC ster Germaine de Randamie

50.000 bonus voor Nederlandse UFC ster Germaine de Randamie
50.000 bonus voor Nederlandse UFC ster Germaine de Randamie

De Nederlandse UFC vechter neemt de 50.000 bonus voor performance of the Night bonus mee naar huis voor verslaan Juliana Pena.

UFC op ESPN 16 vond zaterdag plaats in het Flash Forum op Yas Island in Abu Dhabi. Randamie de voormalige vedergewicht kampioen van de UFC staat al lang bekend als een van de beste kickboksers. Echter krijgt zij de bonus voor het verslaan van Pena op verwurging.

Toch de bonus

Het was een spannende wedstrijd waar De Randamie zelf van zei dat deze voor haar niet sterk begon. Toch eindigde deze in haar voordeel toen zij Pena in de derde ronde in slaap bracht met een guillotine choke verwurging. In het interview na de wedstrijd riep zij naar UFC president dat de bonus voor haar was.

Dat is niet tegen dovemansoren geweest want de Nederlandse kan naast haar vechters gage een extra 50.000 dollar mee naar huis nemen. Naast De Randamie nemen Kyler Phillips, Dusko Todorovic en Luigi Vendramini de bonus mee naar huis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws