Bikkel! Zwangere NL UFC-ster Germaine de Randamie traint door (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bikkel! Zwangere NL UFC-ster Germaine de Randamie traint door (video)

Bikkel! Zwangere NL UFC-ster Germaine de Randamie traint door (video)

Germaine de Randamie de voormalige UFC-kampioen is zwanger maar dat laat haar niet tegen houden om te tranen en fit te blijven.

Voormalig UFC kampioen vedergewicht voor dames, Germaine de Randamie, laat iedereen zien wat er mogelijk om fit te blijven als MMA-vechter zelfs als je zwanger bent. Alleen omdat je zwanger bent, wil nog niet zeggen dat je niet in vorm kunt blijven.

Germaine de Randamie is een van Nederlands beste vechters

We hebben niet veel meer gehoord van de Nederlandse topvechter sinds ze ongeveer 18 weken geleden haar zwangerschap aankondigde, wat logisch is. Afgelopen vrijdag plaatste de Randamie echter een clip op sociale media waarin ze lekker aan het trainen is.

"Zo gezegend dat ik nog steeds werk met mijn broer van een andere moeder. Hij houdt me fit tijdens de zwangerschap", schreef de Randamie op Instagram. De Randamie die gezien wordt als een van de beste vechters uit ons land, heeft een record 7-2 in UFC, met haar enige verlies tegen Amanda Nunes.

De voormalige Nederlandse UFC-kampioen zou in 2021 weer in actie komen bij UFC 286 in de terugkeer van de organisatie naar Madison Square Garden tegen Irene Aldana. De Nederlandse trok zich echter terug uit het gevecht met een blessure.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws