Pensioen! Conor McGregor's boezemvriend Artem Lobov stopt er mee Nieuws
Nieuws

Pensioen! Conor McGregor's boezemvriend Artem Lobov stopt er mee

Pensioen! Conor McGregor's boezemvriend Artem Lobov stopt er mee
Pensioen! Conor McGregor's boezemvriend Artem Lobov stopt er mee

Artem Lobov stapt uit het vechtspel. De voormalige UFC-vechter en boksster kondigde vandaag zijn pensionering aan. Dit komt na een verlies tegen Olympisch zilveren medaillewinnaar Denys Berinchyk afgelopen weekend.

In een keihard gevecht tijdens een Mahatch FC-evenement in Kiev (Oekraïne), kreeg Lobov er flink van langs. Het ziet er naar uit dat dit de druppel was om te stoppen voor de Rus en boezemvriend van UFC-ster McGregor.

Lobov kwam in 2015 op het toneel als castlid van The Ultimate Fighter 22, waar hij werd gecoacht door zijn goede vriend en oude trainingspartner Conor McGregor. Lobov bereikte de lichtgewicht finale van dat seizoen, waar hij werd verslagen door Ryan Hall.

Genoeg is genoeg

Lobov nam nog zes keer deel aan de UFC, waarbij hij overwinningen behaalde op Teruto Ishihara en Chris Avila. In zijn laatste gevecht voor de UFC verloor Lobov via een unaniem besluit van Michael Johnson.

De 34-jarige waagde zich vervolgens in de wereld van boksen waar hij twee gevechten won in vier wedstrijden voor de BKFC, waaronder een spraakmakende overwinning op voormalig wereldkampioen bokser Paulie Malignaggi op BKFC 6.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws