Anthony Joshua overleeft stootkracht Francis Ngannou niet: 'Staat nooit meer op' Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua overleeft stootkracht Francis Ngannou niet: 'Staat nooit meer op'

Anthony Joshua overleeft stootkracht Francis Ngannou niet: 'Staat nooit meer op'

Francis Ngannou, de Kameroense gemengde vechtsportkunstenaar, heeft gesuggereerd dat Anthony Joshua niet zou kunnen herstellen van een soortgelijke stoot die hij Tyson Fury toebracht. Deze opmerking komt in de aanloop naar hun aankomende zwaargewicht clash in Saoedi-Arabië.

Ngannou's indrukwekkende prestatie tegen Fury

Ngannou, voormalig UFC-kampioen, zal zijn tweede bokswedstrijd aangaan tegen Anthony Joshua. Hij verbaasde de bokswereld door Fury in de derde ronde naar het canvas te sturen met een brute linkse hoek, wat een indrukwekkende prestatie was.

Aankomende showdown met Joshua

Deze prestatie heeft Ngannou een gevecht tegen Joshua opgeleverd. Voorafgaand aan de confrontatie op 8 maart in de Kingdom Arena in Riyad, is de Kameroener ervan overtuigd dat een soortgelijke klap Joshua zou kunnen vloeren voor een verrassende overwinning.

Ngannou's visie op Joshua's weerbaarheid

"Ja, ik twijfel daaraan," zei Ngannou op DAZN, toen hem werd gevraagd of de Brit dezelfde stoot zou kunnen incasseren. "Tyson heeft laten zien dat hij zeer veerkrachtig is. Ik heb hem zien terugkomen van knockdowns waarvan je het niet zou geloven. Dus ik denk dat hij waarschijnlijk een van de meest weerstandbiedende mensen daarbuiten is, en dat is geen disrespect voor AJ."

"Ik geloof niet dat AJ zou kunnen nemen wat Tyson deed." Hij voegde toe: "Zelfs toen ik het gevecht aanging, wist ik dat zelfs als ik hem neersloeg, ik niet opgewonden zou raken. Dat zou niets betekenen, want hij komt altijd terug."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws