UFC-ster Nate Diaz doodverklaard door aartsrivaal: 'Vuistgevecht manier' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Nate Diaz doodverklaard door aartsrivaal: 'Vuistgevecht manier'

UFC-ster Nate Diaz doodverklaard door aartsrivaal: 'Vuistgevecht manier'

Jorge Masvidal, voormalig UFC-titeluitdager, heeft zijn plannen onthuld om terug te keren naar de boksring. Een gevecht tegen UFC-ster Nate Diaz lijkt dichterbij dan ooit nu Masvidal deze doodverklaarde afgelopen nacht.

Na zijn pensionering eerder dit jaar, die niet als een grote verrassing kwam, is Masvidal nu klaar om zijn vechtkunsten in een andere arena te tonen. Zijn laatste UFC-gevecht, een unanieme beslissing nederlaag tegen Gilbert Burns in Miami, markeerde een tijdelijke pauze in zijn carrière. Masvidal, die voorheen uitkwam in de weltergewicht klasse, heeft nu zijn zinnen gezet op boksen, waarbij hij een mogelijke rematch met Nate Diaz overweegt.

Je bent dood Nate Diaz

Afgelopen nacht plaatste Masvidal op zijn Twitter een bericht met de simpele tekst: "Jij bent dood, Nate Diaz". In een recent interview sprak Masvidal over zijn overstap naar het boksen. Hij benadrukte dat veel MMA-vechters de overstap naar boksen niet serieus nemen. Hij doet dat wel en wil Diaz in de ring ontmoeten. Bronnen beweren dat er achter de schermen flink wordt onderhandeld om het gevecht rond te krijgen.

Masvidal, die bekend staat om zijn directe aanpak, bekritiseerde de houding en het gedrag van sommige vechters tijdens bokswedstrijden, zoals het uitdagen van hun tegenstander midden in een gevecht, iets wat Diaz vaak doet.

Masvidal's citaat: "Ik probeer zeker wat bokswedstrijden te doen. Ik hou van MMA, het is mijn favoriete sport in de hele wereld. Ik heb het 20 jaar gedaan, het zal altijd nummer één voor mij zijn. Maar de kans om wat bokswedstrijden te doen, dingen als dat, zou ik niet erg vinden om iemands gezicht te breken. De vuistgevecht manier, weet je."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws