Machine Gun Kelly incident kost UFC-ster bakken met geld: 'Cancel cultuur' Nieuws
Nieuws

Machine Gun Kelly incident kost UFC-ster bakken met geld: 'Cancel cultuur'

Machine Gun Kelly incident kost UFC-ster bakken met geld: 'Cancel cultuur'

Sean Strickland, de bekende UFC-vechter en voormalig kampioen, is blijkbaar niet geschikt als influencer. Tijdens een Power Slap-evenement kwam het tot een verhitte confrontatie tussen Strickland en de bekende artiest Machine Gun Kelly (MGK). Deze confrontatie vond plaats in het influencer-gedeelte van het evenement. En daardoor loopt hij nu een pak geld en een optreden mis.

UFC CEO Dana White merkte op dat het moeilijk is om Strickland ergens mee naartoe te nemen, omdat hij altijd lijkt te eindigen in een gevecht. White's commentaar: "Je kunt Sean Strickland niet rond andere mensen brengen. Het heeft niets te maken met Machine Gun Kelly, het gaat over mensen."

Gevolgen van het incident voor Strickland

Als gevolg van dit incident is Strickland's geplande verschijning bij een Nitrocross-evenement geannuleerd. Hij zou daar racen en aanwezig zijn, maar zegt dat zijn optreden is geannuleerd omdat hij de "gouden regels" van het zijn van een influencer heeft gebroken na het bijna vechten met MGK.

Strickland uitte zijn frustratie hierover: "Ik zal niet racen of aanwezig zijn bij nitrocross. Ik heb het gedaan... eindelijk te ver gegaan lmao!!!!! Zoals altijd waardeer ik jullie. Ik ben hier alleen omdat jullie er zijn, zonder jullie zou ik al lang geleden gecancelled zijn. Bedankt dat jullie me in dienst houden..."

Strickland's uithaal naar MGK

Strickland ging verder met het bekritiseren van MGK tijdens zijn tirade. Hij beschreef zijn ontmoeting met MGK als een ontmoeting met een "vampier" en uitte zijn ongeloof over het bestaan van MGK.

Strickland's woorden: "Ik ontmoet een fucking vampier. Een vampier met een mannentas en gelakte nagels die zo beledigd was dat ik niet wist wie de fuck hij was. Hij gedroeg zich als een vrouw omdat ik niet wist, noch gaf ik om wie hij was. Kerel, je kleedt je als een fucking vampier met een mannentas", aldus Strickland.

"Je bent een smet op de samenleving broeder. Het feit dat je bestaat is fucking verbijsterend. Het feit dat je bestaat maakt dat ik terug wil naar 1776 bro. Je bent minder dan een klein fucking mannetje. Jullie hebben bloed drinkrituelen voor jullie gasten. Ik sla effe over."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws