Andrew Tate doneert riant bedrag na aardbeving Marokko! 'Voorbeeld voor velen' Nieuws
Nieuws

Andrew Tate doneert riant bedrag na aardbeving Marokko! 'Voorbeeld voor velen'

Andrew Tate doneert riant bedrag na aardbeving Marokko! 'Voorbeeld voor velen'

Andrew Tate de voormalige kickbokser en zijn Tristan worden bedankt en krijgen alle lof oor hun gulle donaties aan de hulpinspanningen na de recente aardbeving in Marokko.

Hoewel de broers Tate betrokkenheid bij verschillende liefdadigheidsdoelen hebben bevestigd, heerst er scepticisme in de sociale media gemeenschap over de oprechtheid van hun liefdadigheidsinspanningen, met vermoedens dat het slechts een publiciteitsstunt zou kunnen zijn.

Een gebruiker op het 'X'-platform drukte diepe dankbaarheid uit voor de vrijgevigheid van de Tate-broers en hoopte dat hun daden van liefdadigheid niet alleen het lijden zouden verlichten, maar ook positieve verandering zouden inspireren.

Er werd ook benadrukt dat er dringende hulp nodig is vanwege het stijgende dodental en de uitdagingen bij het herstel en de wederopbouw in het door de aardbeving getroffen gebied in Marokko.

Tate die claimt volgens de Koran te leven zit momenteel vast gekluisterd in Roemenië, na een lange tijd in de cel en huisarrest welke werd opgeheven mag hij alsnog het land niet verlaten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws