🎥 Kickbokser aangevallen door woeste trainers! 'Wedstrijd ontspoort in chaos' Nieuws
Nieuws

🎥 Kickbokser aangevallen door woeste trainers! 'Wedstrijd ontspoort in chaos'

🎥 Kickbokser aangevallen door woeste trainers! 'Wedstrijd ontspoort in chaos'

Een virale video op sociale media toont een kickbokswedstrijd die compleet uit de hand loopt wanneer een kickbokser ruzie krijgt met het coaching team van zijn tegenstander.

De beelden, die op sociale media viraal zijn gegaan, laten zien hoe een ogenschijnlijk normale wedstrijd veranderde in een chaotische en gewelddadige confrontatie tussen een kickbokser en het coaching team van zijn tegenstander.

Trekken, duwen en een paar klappen

Tijdens de wedstrijd escaleert de situatie snel wanneer een van de kickboksers betrokken raakt bij een verhitte uitwisseling met het coaching team van zijn tegenstander. De exacte oorzaak van het conflict is nog niet duidelijk, maar de beelden tonen hoe de spanning zich opbouwt terwijl de twee partijen elkaar aanvallen.

Wat de situatie verder laat ontsporen, is dat een van de mannen uit het coaching team van de tegenstander probeert de ring in te klimmen en de kickbokser aan te vallen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws