Alistair Overeem zegt 'NEE' tegen gevecht met legende Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem zegt 'NEE' tegen gevecht met legende

Alistair Overeem zegt 'NEE' tegen gevecht met legende

Alistair Overeem zegt dat hij niet geïnteresseerd is in een matchup tegen Fedor Emelianenko. De Russische legende zei onlangs dat hij nog een wedstrijd in MMA wil. De Nederlandse vechtsportatleet heeft onlangs ook zijn pensioenplannen uiteengezet en zegt dat hij elk nog een kickboks- en MMA-gevecht zal doen.

In een interview met Tim Wheaton beantwoordde de vraag of hij tegen Fedor wil vechten. Overeem zei: ,,Nee nee nee. Fedor is wat, 47, 48? Ik heb het meeste respect voor hem. Ik denk dat hij een legende is in de sport. Ik ken Fedor sinds 2000, dus dat is tweeëntwintig jaar", zei Overeem.

Zie het niet zitten

,,Er was een verlangen om in 2010 tegen hem te vechten in Strikeforce. Dat gebeurde niet, ik weet niet waarom. En nu ben ik gewoon verder dan dat. Ik wens hem het allerbeste. Ik beschouw hem eigenlijk als een vriend. Hij is een goede man."

“Er is misschien nog een kans om nog een MMA-gevecht te doen. Want MMA vraagt ​​ook om een ​​goed afscheid… ik weet het niet. Het is ook afhankelijk van de organisatie. De UFC staat achter me, dus het wordt geen UFC-gevecht." Overeem vertelde onze redactie dat de Poolse MMA-organisatie KSW een grote kanshebber is voor zijn afscheid van het MMA.

Rico Verhoeven

Bellator-president Scott Coker voegde er ook aan toe dat Fedor's laatste gevecht tegen Ryan Bader zal zijn. Tijdens The MMA Hour met Ariel Helwani zei de voorzitter van Bellator: ,,Fedor, hij heeft zijn pijlen gericht op Ryan Bader. Hij wil vechten tegen Ryan Bader. We gaan een gesprek aan."

Zowel Overeem als Emelianenko hebben ongelooflijke erfenissen in MMA en zijn groten aller tijden. Overeem zal proberen zijn kickboks-erfenis uit te breiden en volgend jaar de titel van Rico Verhoeven proberen te veroveren. Hij komt net uit een beslissende overwinning tegen Badr Hari. Overeem voegde toe: “Aanvankelijk zou ik tegen Rico vechten voor de titel. Weet niet wanneer waarschijnlijk begin volgend jaar.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws