'Kampioentje pesten!' Overeem werkt Rico op de zenuwen
Home / Nieuws / ‘Kampioentje pesten!’ Overeem werkt Rico op de zenuwen

‘Kampioentje pesten!’ Overeem werkt Rico op de zenuwen

'Kampioentje pesten!' Overeem werkt Rico op de zenuwen

Alistair Overeem kroop flink onder de huid van Rico Verhoeven afgelopen weekend in de ring na afloop van het gevecht met Badr Hari. Overeem daagde Verhoeven uit, iets waar volgens Remy Bonjasky de kampioen niet echt tegen kan.

Voormalig kickbokskampioen Bonjasky schrijft regelmatig een column voor AD.nl, daarin geeft de K-1 legende zijn visie en schroomt niet kritisch te zijn, iets wat hem niet altijd in dank afgenomen wordt. In zijn recentste column behandelde Bonjasky Glory Collision 4 van afgelopen weekeend. En had zo zijn kijk op de korte face to face tussen Overeem en Verhoeven.

,,Overeem speelt het slim door Verhoeven gelijk zo uit te dagen, voor de wedstrijd al en daarna helemaal. Een beetje bekvechten in de ring, dat vond ik heerlijk. Alleen dat argument dat Verhoeven op zijn eigen evenement Hit It mag vechten, wat hij een blunder van Glory noemt, gaat niet op”, zegt Bonjasky.

Lekker sarren

Topvechter Overeem heeft al meerdere keren van de gelegenheid gebruik gemaakt om het eigen event van Verhoeven aan de kaak te stellen waarvan hij vindt dat Glory dit nooit had mogen toestaan. Bij andere vechtsport organisaties zou dit onmogelijk zijn (lees verder onder tweet).

,,Dat is contractueel vastgelegd en Glory geeft hem die ruimte. Maar goed, Alistair moet ook een beetje ‘kampioentje pesten’. Rico vindt dat niet leuk, dat weet ik gewoon. Alistair prikkelt hem wel. Dat heeft hij goed opgepikt in Amerika. Wat ik mooi zou vinden: als Overeem een kaartje voor Hit It koopt en daar een beetje gaat sarren”, aldus Bonjasky die ook Badr Hari onder de loep nam, voor meer lees HIER de column.

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page