'Alistair Overeem moet ze allemaal knock-out slaan': Massale steun voor oud-vechter Nieuws
Nieuws

'Alistair Overeem moet ze allemaal knock-out slaan': Massale steun voor oud-vechter

'Alistair Overeem moet ze allemaal knock-out slaan': Massale steun voor oud-vechter

Alistair Overeem maakte eerder deze week klaar te zijn met vechten en zich te concentreren op de politiek, hij is dan ook verkiesbaar voor BVNL en kan rekenen op veel steun.

Mocht het een onverwachte stap zijn die Overeem neemt toch komt het vaker voor dat voormalige topatleten de politiek in gaan. Fans hopen op een frissen wind en vinden dat als Overeem het haalt om in de tweede kamer te komen, hij figuurlijk flink wat klappen moet uitdelen.

Overeem had gisteren een staredown met Wybren van Haga de partijleider van BVNL (Belang van Nederland) en dat leverde leuke beelden op, vooral toen Van Haga van een krukje afstapte die hij nodig had om de boomlange Overeem in de ogen te kijken. Fans zijn ook enthousiast.

"Hoop dat dit veel goeds gaat brengen en zo niet dan moet die ze maar kapot slaan tot ze luisteren", schrijft influencer Aart Hos. "Ik wil Overeem in de ring zien met Rutte', schrijft een ander. Overeem staat nr 41 op de kieslijst van BVNL en kan in ieder geval rekenen op de stemmen van zijn fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws