πŸŽ₯ 'Logan Paul krijgt klappen': Nachtmerrie komt uit voor boksende YouTube-ster Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ 'Logan Paul krijgt klappen': Nachtmerrie komt uit voor boksende YouTube-ster

πŸŽ₯ 'Logan Paul krijgt klappen': Nachtmerrie komt uit voor boksende YouTube-ster

Logan Paul's nachtmerrie is uitgekomen nadat Dillion Danis aankondigde gisteren dat hij niet zal vechten tegen de YouTube ster, en deze de knotsgekke Mike Perry als vervanger tegenover zich krijgt.

In een plotselinge wending heeft MMA-vechter Dillon Danis heeft aangekondigd dat hij niet langer zal deelnemen aan zijn geplande bokswedstrijd tegen YouTuber Logan Paul. De wedstrijd stond gepland op zaterdag 14 oktober in de AO Arena in Manchester, Engeland.

Mike Perry gaat Logan Paul slopen, dat is een feit

Logan Paul beschuldigde Danis ervan dat hij probeerde onder de bokswedstrijd uit te komen door te verwijzen naar de rechtszaak die was aangespannen door zijn verloofde, Nina Agdal. Deze rechtszaak was het gevolg van Danis' online gedrag, waarbij hij foto's en video's van het model deelde en haar lastigviel. Logan Paul beschuldigde Danis ervan de rechtszaak als excuus te gebruiken om uit de strijd te stappen.

Er waren al vermoedens dat Danis zich zou terugtrekken, vergelijkbaar met zijn eerdere afzegging voor een geplande wedstrijd tegen KSI. Met slechts 10 dagen voor de geplande wedstrijd lijkt de bokswedstrijd nu in het water te vallen.

Het lijkt erop dat Mike Perry nu de uitdaging zal aangaan en Logan Paul zal ontmoeten in de ring op 14 oktober. Deze verrassende ontwikkeling zal ongetwijfeld blijven zorgen voor gespreksstof in de wereld van het boksen. Perry beloofd een stevig pak slaag aan de YouTube-ster; "Logan krijgt klappen, en daar ga ik voor zorgen", zegt Perry in een statement.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws