Absurd! Jake Paul wed 1 miljoen dollar met bokspromotor Eddie Hearn Nieuws
Nieuws

Absurd! Jake Paul wed 1 miljoen dollar met bokspromotor Eddie Hearn

Absurd! Jake Paul wed 1 miljoen dollar met bokspromotor Eddie Hearn

Eddie Hearn en Jake Paul hebben een weddenschap van een miljoen dollar op het gevecht tussen Katie Taylor en Amanda Serrano van morgenavond in New York.

De promotors Hearn en Paul, die samen het vrouwen super boksgevecht tussen Taylor en Serrano hebben opgezet, hebben elkaar de hand geschud bij het wedden op de uitkomst van het gevecht in New York. In werkelijkheid is het gevecht van zaterdag een echte 50 50 kanshebber, de beste tegen de beste. Zoals het hoort (gaat verder onder video).

Taylor versus Serrano zou wel eens een klassiek gevecht kunnen zijn, waar al jaren over gesproken wordt. Er wordt ook gezegd dat Taylor en Serrano misschien een trilogie nodig hebben om te beslissen en te bewijzen wie de superieure vechter is.

Wie is de beste

In termen van de weddenschappen is Serrano licht favoriet. Dit weekend zullen er naar verwachting veel weddenschappen plaatsvinden en er zullen waarschijnlijk enkele absurde inzetten op beide vechters worden geplaatst.

Dus wie wint het gevecht en wie wint de weddenschap - Taylor of Serrano, en Hearn of Paul? Een naar verwachting uitverkocht Madison Square Garden zal het publiek op de punten van hun stoel hebben. Terwijl wereldwijd miljoenen vechtfans zullen afstemmen om op tv of online te kijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws