Joshua promotor Hearn: 'Vergeet Fury onze focus is gericht op Usyk' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Joshua promotor Hearn: ‘Vergeet Fury onze focus is gericht op Usyk’

Joshua promotor Hearn: ‘Vergeet Fury onze focus is gericht op Usyk’

Joshua promotor Hearn: 'Vergeet Fury onze focus is gericht op Usyk'

Eddie Hearn zegt dat de focus van zijn vechter Anthony Joshua vooral gericht is op Oleksandr Usyk. De bokspromotor wil dat fans het gevecht tussen Joshua en Tyson Fury voorlopig vergeten, omdat de focus van Joshua en Matchroom gericht is op Oleksandr Usyk.

Het geplande gevecht tussen Joshua en Fury werd afgeblazen doordat Deontay Wilder zijn recht opeiste tot een derde gevecht met de Brit Fury. Er kwam een heuse geschillen commissie aan te pas maar de Amerikaan kreeg zijn zin en zal 24 juli tegenover Fury staan.

Intussen is Joshua gedwongen zijn WBO-titel te verdedigen tegen Usyk, waarvan Hearn zegt dat deze levensgevaarlijk is voor Joshua. Logisch dat Joshua al zijn pijlen richt op de Oekraïner. Eddie Hearn wil dat fans het gevecht tussen Joshua en Fury voorlopig vergeten, omdat de focus van AJ en Matchroom nu op Usyk ligt.

Grote gevechten

Hearn zegt hierover vandaag tegen Sky Sports; ,,Weet je wat, denk ik nu, laten we dat gevecht gewoon vergeten”, zei Hearn over de Fury wedstrijd. ,,Het enige goede dat hieruit voortkomt, is dat we twee goede zwaargewicht gevechten hebben Joshua vs. Usyk en Fury vs. Wilder. Dit zijn geen kleine gevechten voor Fury en Joshua. Dit zijn twee competitieve, gevaarlijke gevechten. “

Hearn onderhandelt nog steeds over het gevecht tussen Joshua en Usyk voor september met Alex Krassyuk, de manager van de Oekraïense vechter. Ze hebben ingestemd met de voorwaarden voor de strijd en het financiële aanbod, en de volgende stap is om de contracten te laten ondertekenen.

Bekijk ook

UFC knokker Nate Diaz klaagt: ‘Ik wil vechten’

Diaz is lid van de UFC-selectie sinds 2007

‘Rico tegen Jamal de BESTE partij om te maken’ (video)

Er is al veel gezegd en geschreven over de rivaliteit tussen Verhoeven en Ben Saddik.

Snelle actie! Scheids voorkomt bloedbad na ‘KO’ (video)

Een geluk dat de scheids goed bij zijn positieven was

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page