Joshua promotor Hearn: 'Vergeet Fury onze focus is gericht op Usyk' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Joshua promotor Hearn: ‘Vergeet Fury onze focus is gericht op Usyk’

Joshua promotor Hearn: ‘Vergeet Fury onze focus is gericht op Usyk’

Joshua promotor Hearn: 'Vergeet Fury onze focus is gericht op Usyk'

Eddie Hearn zegt dat de focus van zijn vechter Anthony Joshua vooral gericht is op Oleksandr Usyk. De bokspromotor wil dat fans het gevecht tussen Joshua en Tyson Fury voorlopig vergeten, omdat de focus van Joshua en Matchroom gericht is op Oleksandr Usyk.

Het geplande gevecht tussen Joshua en Fury werd afgeblazen doordat Deontay Wilder zijn recht opeiste tot een derde gevecht met de Brit Fury. Er kwam een heuse geschillen commissie aan te pas maar de Amerikaan kreeg zijn zin en zal 24 juli tegenover Fury staan.

Intussen is Joshua gedwongen zijn WBO-titel te verdedigen tegen Usyk, waarvan Hearn zegt dat deze levensgevaarlijk is voor Joshua. Logisch dat Joshua al zijn pijlen richt op de Oekraïner. Eddie Hearn wil dat fans het gevecht tussen Joshua en Fury voorlopig vergeten, omdat de focus van AJ en Matchroom nu op Usyk ligt.

Grote gevechten

Hearn zegt hierover vandaag tegen Sky Sports; ,,Weet je wat, denk ik nu, laten we dat gevecht gewoon vergeten”, zei Hearn over de Fury wedstrijd. ,,Het enige goede dat hieruit voortkomt, is dat we twee goede zwaargewicht gevechten hebben Joshua vs. Usyk en Fury vs. Wilder. Dit zijn geen kleine gevechten voor Fury en Joshua. Dit zijn twee competitieve, gevaarlijke gevechten. “

Hearn onderhandelt nog steeds over het gevecht tussen Joshua en Usyk voor september met Alex Krassyuk, de manager van de Oekraïense vechter. Ze hebben ingestemd met de voorwaarden voor de strijd en het financiële aanbod, en de volgende stap is om de contracten te laten ondertekenen.

Bekijk ook

McGregor trapte knie Poirier kapot! ‘Klote gevoel’ (video)

Poirier liep met opgeheven hand naar buiten tijdens zijn laatste ontmoeting met McGregor

Rico Verhoeven vs Alistair Overeem gepland voor oktober! (Gerucht)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zullen de strijd met elkaar aangaan in Rotterdam Ahoy

TikTok-ster krijgt slaag van UFC-legende Vitor Belfort (video)

yce Hall bevond zich op de een of andere manier in een ring met de voormalige UFC kampioen Vitor Belfort.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page