Absoluut record voor UFC-ster Conor McGregor! 'Trek je MMA-handschoenen maar aan' Nieuws
Nieuws

Absoluut record voor UFC-ster Conor McGregor! 'Trek je MMA-handschoenen maar aan'

Absoluut record voor UFC-ster Conor McGregor! 'Trek je MMA-handschoenen maar aan'

De Ierse Mixed Martial Arts-vechter Conor McGregor timmert flink aan de weg zijn nieuwe docuserie McGregor Forever stormt de Netflix top 3 binnen. Trek je handschoenen aan en ervaar de onweerstaanbare drive van McGregor in McGregor Forever.

De meest toonaangevende MMA-vechter aller tijden, met twee titels tegelijk in twee gewichtsklassen, heeft nu zijn eigen docuserie McGregor Forever (2023). Deze vierdelige serie is binnen slechts drie dagen na het verschijnen naar de top 3 van de meest populaire series van Netflix opgestoomd.

Docuserie McGregor Forever in top 3 Netflix

Kijkers zitten massaal voor de tv om de persoonlijke verhalen van McGregor over zijn weg naar de top te zien, en geven daarbij lovende reacties. Ondanks dat sommigen geen fan zijn van zijn capriolen, erkennen ze toch zijn fenomenale vechtkunsten en moed.

Deze docuserie besteedt ook extra aandacht aan het jaar 2021, waarin McGregor voor een van de meest veeleisende jaren uit zijn carrière staat. Met een terugkeer naar de UFC-kooi en de ogen van de wereld die toekijken, zal de serie een inkijkje geven in de motivatie en drive van de keiharde topatleet om de top te blijven bereiken.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws