5 Redenen om het Holzken vs Sexyama supergevecht niet te missen Nieuws
Nieuws

5 Redenen om het Holzken vs Sexyama supergevecht niet te missen

5 Redenen om het Holzken vs Sexyama supergevecht niet te missen

Op 28 januari in de Ariake Arena in Tokio, Japan, zullen de legendarische MMA-vechter Yoshihiro “Sexyama” Akiyama en de iconische kickbokser Nieky “The Natural” Holzken het tegen elkaar opnemen in een nooit eerder vertoonde speciale regels supergevecht.

Met meer dan 130 professionele gevechten en meer dan 60 jaar gecombineerde ervaring in vechtsporten, zijn Akiyama en Holzken ware legendes in hun respectievelijke disciplines. Akiyama, een wereldklasse judoka en veteraan van 22 professionele MMA-gevechten, heeft zich gevestigd als een van de meest geliefde mixed martial artists in Japan en Zuid-Korea.

Holzken, een meervoudig Kickbokswereldkampioen, wordt beschouwd als een van de beste stootkunstenaars ooit.

Aspect Beschrijving
Datum en Locatie 28 januari, Ariake Arena, Tokio, Japan
Vechters Yoshihiro “Sexyama” Akiyama vs Nieky “The Natural” Holzken
Ervaring Meer dan 130 professionele gevechten en 60 jaar gecombineerde ervaring
Disciplines Akiyama: Judo en MMA; Holzken: Kickboksen
Speciale Regels 1e ronde: Boksen, 2e ronde: Muay Thai, 3e ronde: MMA volgens ONE’s regelset
Akiyama's Sterkte Krachtige stoten en knockouts
Holzken's Sterkte Bijna 50 knockouts in kickboksen en 11 in boksen, uitmuntende stootkunstenaar
Uniekheid Een droomgevecht dat tot leven is gebracht, uniek in zijn soort met speciale regels en format

Eerste gevecht met unieke regels

Fans kunnen iets verwachten wat ze nog nooit eerder hebben gezien op 28 januari, aangezien de regels van dit supergevecht volledig uniek zijn. Beide atleten dragen 4-ounce MMA-handschoenen, en de eerste ronde zal bestaan uit alleen boksen, de tweede uit Muay Thai, en de derde zal worden gevoerd onder ONE's wereldwijde MMA-regelset.

Deze regels zijn ontworpen om deze vechtsportlegendes op nieuwe manieren te testen en om van begin tot eind spanning en actie te leveren.

Akiyama's krachtige stoten

Ondanks zijn achtergrond in internationaal judo op het hoogste niveau, heeft de Japans-Zuid-Koreaanse superster zijn reputatie gevestigd als een van de meest entertainende vechters in MMA. Akiyama scoorde in zijn laatste twee gevechten in ONE Championship knockouts die de hoogtepuntenlijsten haalden, waarmee hij zijn verbluffende kracht herinnerde.

Met zijn neiging tot knokpartijen en meedogenloze afwerkingsinstincten, zal "Sexyama" proberen een show te geven in de stootrondes.

Holzken in MMA

Hoe de beste stootkunstenaars van de planeet zouden presteren in de allesomvattende sport van MMA is een eeuwenoude vraag, en Holzken zou bij ONE 165 een antwoord kunnen bieden. Holzken, met bijna 50 knockouts in kickboksen en nog eens 11 in boksen, is een onmiskenbaar verwoestende stootkunstenaar.

Maar hoe zal dat stoten standhouden als takedowns, worstelklemmen en grappling in de mix worden gegooid? Als het gevecht de derde en laatste ronde bereikt, zal de Nederlander zeker getest worden door Akiyama's judovaardigheden van topniveau.

Een droomgevecht tot leven gebracht

Op 28 januari zal een voorheen ondenkbaar spektakel werkelijkheid worden. Kortom, de altijd goed geïnformeerde Japanse fans in de zaal en de miljoenen kijkers op ONE's wereldwijde platforms zullen getuige zijn van iets wat nog nooit eerder is gezien - een matchup die alleen bestond in "wat als" gesprekken voordat ONE Championship het tot leven bracht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws