Jamal Ben Saddik haalt uit naar Rico Verhoeven: 'Durft niet' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik haalt uit naar Rico Verhoeven: 'Durft niet'

Jamal Ben Saddik haalt uit naar Rico Verhoeven: 'Durft niet'

Jamal Ben Saddik is zichtbaar de druk aan het opvoeren om een deelname te forceren aan de Glory zwaargewicht Grand Prix nu Antonio Plazibat geblesseerd schijnt te zijn. Op Instagram zet Ben Saddik de aanval in met als doelwit Rico Verhoeven.

Hoewel dit nog niet officieel bevestigd is, lijkt het erop dat deze blessure bij Plazibat hem zou kunnen weerhouden van deelname aan de Glory zwaargewicht Grand Prix.

Jamal Ben Saddik haalt uit naar Rico Verhoeven: 'Durft niet'

De actieve campagne van Ben Saddik

Ben Saddik heeft op Instagram een offensief ingezet met als doel een plek te bemachtigen in de Grand Prix. Zijn berichten en video's zijn duidelijk gericht op het opvoeren van de druk, niet alleen op de organisatie maar ook op zijn potentiële tegenstanders, waaronder Rico Verhoeven.

Ben Saddik vs. Verhoeven oude rivaliteit

De rivaliteit tussen Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven is al lang bekend in de kickbokswereld. Ben Saddik, die in het verleden al bijna Verhoeven versloeg in hun laatste partij, lijkt deze oude vete nieuw leven in te blazen. Op Instagram plaatste hij een video met Andrew Tate, een controversiële ex-kickbokser en influencer, die het gebruik van ijsbaden door vechters belachelijk maakt.

In de video zegt Tate spottend: "Ik neem een ijsbad elke dag om mij sterker te maken. Ben je verdomd dom of zo. Dit helpt geen zak." Hij beweert ook dat vechters die ijsbaden nemen dit alleen doen om stoer over te komen, omdat ze te bang zijn om te vechten. Deze uitspraken werden snel in verband gebracht met Verhoeven, die zelf een foto van een ijsbad op Instagram plaatste.

Reactie van fans en stilte van Glory

De fans van het kickboksen zijn duidelijk enthousiast over de mogelijkheid dat Ben Saddik deelneemt aan de Grand Prix. Op sociale media uiten zij massaal hun steun voor de Marokkaanse atleet en dringen aan op zijn deelname.

Ondanks de groeiende speculatie en het enthousiasme van de fans, blijft het vanuit Glory opvallend stil. Er is nog geen officiële bevestiging gekomen over de blessure van Plazibat of over de mogelijke deelname van Ben Saddik aan de Grand Prix. De kickbokswereld wacht in spanning af op nieuws van de organisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws