🎥 Nieky Holzken heeft onheilspellende boodschap voor Japanse rivaal Sexyama Nieuws
Nieuws

🎥 Nieky Holzken heeft onheilspellende boodschap voor Japanse rivaal Sexyama

🎥 Nieky Holzken heeft onheilspellende boodschap voor Japanse rivaal Sexyama

Nieky Holzken, bekend als 'The Natural', staat op het punt deel te nemen aan het derde evenement van ONE Championship in Japan. De Nederlander is topfavoriet om te winnen van de Japanner.

Bij ONE 165 in de Ariake Arena aankomende zondag 28 januari, zal Holzken het opnemen tegen de legendarische vechtsporter Yoshihiro Akiyama in een catchweight gevecht onder speciale regels.

De eerste twee rondes zullen plaatsvinden onder boks- en Muay Thai-regels, terwijl de derde ronde in Akiyama's specialiteit, gemengde vechtkunsten (MMA), zal zijn. Holzken wordt door fans aangemerkt als de grote favoriet om te winnen.

Holzkens bokservaring

Hoewel fans van ONE Championship Holzken vooral kennen van kickboksen of Muay Thai, heeft de Nederlandse lichtgewichtster sinds 2013 ook deelgenomen aan professionele bokswedstrijden. Holzken onthulde vorig jaar dat hij, ondanks zijn voorliefde voor boksen, zich volledig heeft toegelegd op kickboksen omdat hij in die discipline meer geld verdiende.

🎥 Nieky Holzken heeft onheilspellende boodschap voor Japanse rivaal Sexyama

Ondanks zijn aangeboren vermogen om tegenstanders uit te schakelen met een reeks stoten of een enkele krachtige trap, heeft 'Sexyama' bewezen dat hij de kracht heeft om het op te nemen tegen Holzken.

Herinneringen aan Japan

Holzken herinnerde zich onlangs op zijn Instagram zijn laatste bezoek aan Japan, waar hij meer dan een decennium geleden de finale van het Glory Weltergewicht Wereldkampioenschap Toernooi won tegen Joseph Valtellini.

Hij zei: "Laatste keer dat ik in Tokyo was voor wat zaken..." en vervolgde met: "Kijk ernaar uit om volgende week terug te zijn voor #ONE165". Op Instagram zegt Holzken in een video: "Sexyama, ik kom voor je".

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws