UFC Vegas 82 vroeg kijken vandaag: Starttijden, livestreams en alle wedstrijdinfo MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Vegas 82 vroeg kijken vandaag: Starttijden, livestreams en alle wedstrijdinfo

UFC Vegas 82 vroeg kijken vandaag: Starttijden, livestreams en alle wedstrijdinfo

Zorg dat je klaar zit, want vanaf 20:00 uur Nederlandse tijd barst het UFC Vegas 82 spektakel los met de prelims. De hoofdgevechten zijn te zien vanaf 23:00 uur op discovery+.

De spanning stijgt als de UFC APEX zich opmaakt voor een van de meest verwachte gevechten van het jaar: UFC Vegas 82. Fans van over de hele wereld zullen getuige zijn van een spectaculaire strijd waarbij Brendan Allen het opneemt tegen Paul Craig in een middengewicht clash die belooft explosief te zijn.

Voor de Nederlandse fans betekent dit dat de eerste gevechten te volgen zijn vanaf 21:00 uur Nederlandse tijd, waarbij de late prelims het voorspel zijn voor het echte werk. De main card, met het hoofdgevecht tussen Allen en Craig, zal niet eerder starten dan 23:00 uur Nederlandse tijd en is exclusief te bekijken op discovery+.

UFC Vegas 85 Kijktijd (Nederlandse tijd)
Hoofdkaart 23:00 discovery+
Late Prelims 21:00 Espn+ FiteTv
Prelims 20:00 Espn+ FiteTv

Dit evenement, dat plaatsvindt in de vertrouwde setting van de UFC APEX, is meer dan alleen een gevecht; het is een showcase van talent, kracht en tactiek. Met een line-up die zowel gevestigde namen als opkomende sterren bevat, is UFC Vegas 82 een niet te missen evenement voor elke vechtsportliefhebber.

Voorbeschouwing en verwachtingen

Brendan Allen, bekend om zijn veelzijdige vechtstijl en onwrikbare wilskracht, is klaar om zijn dominantie in de middengewicht divisie te bewijzen. Aan de andere kant staat Paul Craig, wiens indrukwekkende grondspel en submission-vaardigheden hem tot een geduchte tegenstander maken. De clash tussen deze twee atleten staat garant voor een avond vol spanning en spektakel.

Volg alles live

Of je nu een doorgewinterde UFC-fan bent of nieuw in de wereld van mixed martial arts, de uitzending zal voorzien van alle updates, analyses en achtergrondinformatie. Blijf op de hoogte van alle actie, van de allereerste stoot tot het laatste fluitsignaal.

Gevechten UFC Vegas 85
Brendan Allen vs. Paul Craig
Michael Morales vs. Jake Matthews
Chase Hooper vs. Jordan Leavitt
Payton Talbott vs. Nick Aguirre
Luana Pinheiro vs. Amanda Ribas
Uroš Medić vs. Myktybek Orolbai Uulu
Jonathan Pearce vs. Joanderson Brito
Chad Anheliger vs. José Johnson
Christian Leroy Duncan vs. Denis Tiuliulin
Mick Parkin vs. Caio Machado
Jeka Saragih vs. Lucas Alexander
Lucie Pudilová vs. Ailín Pérez
Trey Ogden vs. Nikolas Motta
Charles Johnson vs. Rafael Estevam

Zet de tijd in je agenda

Markeer het in je kalender, zet een herinnering op je telefoon, doe wat je moet doen om dit niet te missen. De prelims beginnen om 20:00 uur in Las Vegas, wat overeenkomt met 21:00 uur Nederlandse tijd. De main card vangt aan om 23:00 uur Nederlandse tijd, alleen op discovery+.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws