Conor McGregor's terugkeer naar de UFC: 'Onafgemaakte zaken met aartsrivaal' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor's terugkeer naar de UFC: 'Onafgemaakte zaken met aartsrivaal'

Conor McGregor's terugkeer naar de UFC: 'Onafgemaakte zaken met aartsrivaal'

Conor McGregor, de voormalige UFC-kampioen in twee gewichtsklassen, heeft zijn zinnen gezet op een vierde gevecht met Dustin Poirier.

Na een periode buiten de kooi sinds juli 2021, waarin hij zijn been brak tijdens zijn trilogiegevecht met Poirier, is McGregor duidelijk nog niet klaar met deze rivaliteit.

De vooruitzichten van een vierde gevecht

Ondanks dat McGregor verwacht wordt om tegen Michael Chandler te vechten bij UFC 300 in april, is de mogelijkheid van een gevecht met Poirier nog steeds aanwezig. Poirier zelf heeft interesse getoond in een historisch gevecht op diezelfde kaart, maar ditmaal tegen Justin Gaethje.

Op sociale media heeft McGregor zijn interesse in een herkansing met Poirier kenbaar gemaakt. In een reactie die later verwijderd werd, sprak McGregor over "onafgeronde zaken", wat suggereert dat hij vastberaden is om de score te vereffenen.

Rivaliteit en controverse

Hun trilogiegevecht was niet zonder controverse; McGregor was berucht om zijn opmerkingen richting Poirier en diens echtgenote na het gevecht, ondanks zijn verwonding. De intensiteit van hun rivaliteit is duidelijk nog niet bekoeld (lees verder onder video).

Als McGregor en Poirier opnieuw de strijd met elkaar aangaan, zou het de tweede keer zijn dat twee vechters vier keer tegen elkaar uitkomen in de UFC. Eerder dit jaar vochten Brandon Moreno en Deiveson Figueiredo voor de vlieggewichttitel in een even zeldzaam vierde gevecht.

Een gevecht dat moet gebeuren

McGregor laat geen twijfel bestaan over zijn wens om nog een keer tegen Poirier te vechten. Met zowel de fans als de vechters die uitkijken naar een mogelijke vierde confrontatie, blijft de vraag niet óf, maar wánneer deze titanen opnieuw de handschoenen zullen kruisen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws