'Wat een klap!' 1e Dopingschorsing bij wangklap organisatie UFC vechtbaas Dana White Nieuws
Nieuws

'Wat een klap!' 1e Dopingschorsing bij wangklap organisatie UFC vechtbaas Dana White

'Wat een klap!' 1e Dopingschorsing bij wangklap organisatie UFC vechtbaas Dana White

Dana White's Power Slap League wordt geconfronteerd met de eerste schorsing omdat een deelnemer positief test op cocaïne. Dit is een grote tegenvaller voor de wangklap organisatie.

Dana White's Power Slap League blijft de krantenkoppen halen. De Nevada State Athletic Commission heeft recentelijk een deelnemer geschorst wegens gebruik van een verboden stof. Jon Kennedy, een 37-jarige deelnemer en een MMA-vechter, testte positief voor een drugstest na zijn knock-out verlies tegen John Davis, die cocaine had gebruikt om beter tegen de klappen te kunnen.

Kennedy werd negen maanden geschorst en kreeg een boete van $ 476, inclusief $ 326 aan juridische kosten. Op 30 augustus komt hij weer in aanmerking om deel te nemen aan vechtsporten in de staat. Sinds de commissie ervoor heeft gekozen om klapgevechten te reguleren, is dit de eerste keer dat een schorsing wordt opgelegd.

Er kijken veel mensen naar de wangklap gevechten van Dana White

Volgens White hebben gemiddeld 275.000 kijkers afgestemd op elk van de eerste vier afleveringen. White benadrukte echter dat het binnenlandse tv-publiek slechts een van de vele potentiële markten is voor het succes van de Power Slap League.

White pleitte voor regulering van zijn nieuwe slap-fight organisatie. White beweert dat de Power Slap League een hit is, met gemiddeld 275.000 kijkers per aflevering en meer dan 1,9 miljoen volgers op TikTok een groot succes is. Hij benadrukt ook het succes van de show in andere landen zoals het VK, Canada, India en Indonesië.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws