🎥 Smerig! Worstelaar poept alles onder tijdens beladen wedstrijd Nieuws
Nieuws

🎥 Smerig! Worstelaar poept alles onder tijdens beladen wedstrijd

🎥 Smerig! Worstelaar poept alles onder tijdens beladen wedstrijd

De worstelwedstrijd tussen M. Leandrou en P. Ryan kreeg een wel heel stinkend einde toen eerstgenoemde letterlijk zijn broek vol poepte.

Ze waren zo lekker bezig de twee college worstelaars, maar uit het niets kwam het einde vroeg in zicht toen Leandrou het letterlijk liet lopen. De scheidsrechter die het ongelukje opmerkte floot de partij af toen bleek dat de vloer al vol lag met wat Leandrou er uit floepte.

De video gaat inmiddels viraal en kan rekenen op veelreacties waar vooral de draak wordt gestoken met de poepende worstelaar. "Ik zei het toch Chulli Con Carne eten voor een wedstrijd is niets slim", reageert een kijker naar de video. Worstelaars staan bekend om hun intense fysieke inspanning tijdens wedstrijden, waarbij ze vaak veel druk uitoefenen op hun buik- en bekkenbodemspieren. Dit kan leiden tot onvrijwillige stoelgang, vooral als de worstelaar al een volle darm heeft of als hij of zij last heeft van diarree of andere darmproblemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws